Strategija ljudskih resursa Agrokor koncerna

Ljudski potencijali jedan su od ključnih resursa i izravni sudionik poslovnog razvoja i ekspanzije Agrokor koncerna, a danas ga čini preko 35.000 djelatnika, zaposlenih u više od 30 kompanija diljem regije.

Kao regionalni lider u prehrambenoj industriji i maloprodajnom i veleprodajnom poslovanju, Agrokor je jedinstvena organizacija koja jasno poručuje svoju misiju te tako privlači, zapošljava, motivira i razvija svoje ljudske potencijale kao temeljne pokretače sadašnjih i budućih uspjeha.

Istu politiku provodimo na svim regionalnim tržištima rada gdje također regrutacijom, lokalnim zapošljavanjem, suradnjom sa svim bitnim institucijama i sudjelovanjem na svim bitnijim događanjima aktivno sudjelujemo u i potičemo društvo znanja te ekonomiju znanja.

Naša veličina, raznolikost i dinamika širenja zahtijeva menadžerski i specijalistički kadar različitih profila, a ono što uvijek ističemo jest da je upravo Agrokor kompanija koja pruža priliku ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha.

Mladima pružamo brojne prilike za razvoj karijere i napredovanje, uz uvjet da su sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, spremni na predani rad, učenje i lojalnost kompaniji.

Rezultat je zadovoljstvo zaposlenika, pozitivna organizacijska klima i kultura koja vrednuje i cijeni uspjeh u svim područjima, što je prepoznato i kroz istraživanja koja Agrokor pozicioniraju kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca na području Republike Hrvatske i u regiji.

“Naše zaposlenike smatramo najvrjednijim dijelom kompanije.
Oni su naša trajna i usporedna prednost u tržišnom natjecanju i pokretači novih dostignuća!”


Predsjednik Koncerna
Ivica Todorić
 


Copyright © 2014. Agrokor d.d. sva prava pridržana
Powered by VIP-DATA dotSite