K Plus

K Plus

Vlastita robna marka za još bogatiji izbor kvalitetnih proizvoda po osjetno nižim cijenama.

Konzum  K Plus 

Konzum je uspješno razvio i program trgovačke marke K plus koja uživa najveću popularnost među potrošačima u Hrvatskoj.

Ponuda Konzumove trgovačke marke segmentirana je na način da kvalitetno odgovara na želje i potrebe kupaca kroz K plus brand i njegove podbrandove – Bebe, Kids, Olea, Dax, Era, Active, denotral, man Xtreme, Natur, Fresh&Pack. tu su i ekstencije branda K Style i K Home.

Pod robnom markom K plus Konzum je uveo u svoje prodavaonice više od 3000 artikala, a zastupljene su sve kategorije.

Hrvatski potrošači apsolutno preferiraju K Plus trgovačku marku kada je riječ o najboljem omjeru cijene i kvalitete, pokazuje Best Buy Award istraživanje trgovačkih marki u Republici Hrvatskoj, koje je proveo Centar za istraživanje tržišta GfK. 

 

IDEA  K Plus 

IDEA  već gotovo 10 godina kontinuirano radi na razvijanju svojih trgovačkih robnih marki K Plus, Rial i Standard. Kompanija je za svo to vreme uspjela da u suradnji sa domaćim proizvođačima napravi proizvode vrhunske kvalitete, a danas u tom asortimanu ima više od 2.000 proizvoda. Brend „K Plus“ je prema istraživanjima agencije GFK  jedan je od najprepoznatljivijih brendova u Srbiji, a riječ je o kvalitetnim proizvodima s vrlo prihvatljivim cijenama.

Ponuda IDEA trgovačke marke je segmentirana na način da kvalitetno odgovori na sve želje i potrebe kupaca, a kroz K Plus brend su razvijani i podbrendovi kao što su – Bebe, Kids, Olea, Dax, Era, Active, Denotral, Man Xtreme, Natur, Fresh&Pack, K Style i K Home.

"Ukusi moga kraja" 

Pažljivo prateći svjetske trendove, ali i potrebe potrošača, kao dio K Plus brenda je nastala i linija proizvoda pod nazivom „Ukusi moga kraja”. To je nova linija tradicionalnih srpskih proizvoda, pripremanih prema originalnim receptima karakterističnim za podneblje Srbije i predstavlja pravo iznenađenje za sve ljubitelje lokalnih, dobro poznatih okusa.

„Ukusi moga kraja” su proizvodi visoke kvalitete proizvedeni bez aditiva, aroma, konzervansa i drugih dodataka. Autentičnost ovih proizvoda ogleda se u načinu pripreme zasnovanom na poštovanju tradicionalnog postupka proizvodnje i izrade.

Danas sa zadovoljstvom možemo konstatirati da IDEA kupci preferiraju K Plus proizvode kao proizvode vrhunske kvalitete i pristupačne cijene.