Ledo

Ledo

Sladoledi, smrznuta tijesta, smrznuta gotova jela, smrznuta riba, smrznuto voće i povrće.

Ledo je 2013. godine proslavio uspješnih 55 godina poslovanja i definitivno se potvrdio kao snažan tržišni lider u Hrvatskoj što je rezultat jake i razgranate distributivne mreže, izgradnje snažnih brendova, kontinuirane kontrole kvalitete te korištenja vrhunskih tehnologija.

Nagrade i priznanja

Quality meDAL (QUDAL) 2011./2012.

Za najvišu razinu kvalitete za sladoled, gotova jela i smrznutu hranu.

znak-cropak-aplikacija-na-proizvod-2010.png

CROPAK 2011.

Najbolja ambalaža na hrvatskom tržištu - Ledo Gotova jela.

znak-cropak-aplikacija-na-proizvod-2010.png

CROPAK 2009.

Najbolja tehnička izvedba ambalaže Grandissimo.

Najbolji sladoled na svijetu 2013. (prema izboru IICC-a)

Torta od borovnice i bijele čokolade na štapiću

Najbolje komercijalno rješenje 2013. (prema izboru IICC-a)

Ledonardo 2013.

najinovatiniji sladoled na svijetu 2012.png

Najinovativniji sladoled na svijetu 2012. (prema izboru IICC-a)

Vruća ljubav

najinovatiniji sladoled na svijetu 2011.png

Najinovativniji proizvod 2011. (prema izboru IICC-a)

Torta od čokolade na štapiću

Najbolji sladoled 2011. (prema izboru IICC-a)

King Truffles

Najinovativniji proizvod 2010. (prema izboru IICC-a)

King Extra Amadeus

Njinovativniji impulsni sladoled 2007. (prema izboru IICC-a)

Sladoled Auto

bestbuy_award_croatia_ledo_sladoled 2014.png

Best Buy Award 2014/2015

Najbolji omjer cijene i kvalitete, sladoled općenito

Sladoledi

Ledo je prvi i vodeći proizvođač industrijskog sladoleda u Hrvatskoj, a sladoledni asortiman možemo svrstati u tri grupe: impulsni, obiteljski te ugostiteljski sladoled.

King sladoledi su slatka avantura koja za svakoga ima pomno odabran okus koji nudi savršen doživljaj. Odaberete li Classic, Double, Kokos ili Panna Cotta Malina, sigurno ćete zadovoljiti svoju dnevnu dozu za slatkim i razveseliti svoja nepca. King je definitivni kralj okusa koji suvereno vlada svijetom sladoleda.

Macho je sladoledni štapić visoke kvalitete koji svim generacijama istinskih ljubitelja sladoleda pruža užitak u svakoj prilici. Njegovo kremasto i jedinstveno punjenje predstavlja pravo zadovoljstvo svakom poznavatelju vrhunskih okusa. Ledo Kornet i Maximo brendovi su sladoleda u hrskavom kornetu koji svojim poznatim okusima svim generacijama nude istinski užitak u svakoj prilici.

  • KING-LOGO.PNG
  • Macho-logo.png
  • Snjeguljica.png
  • Grandissimo-logo.png
  • Quattro-logo.png
  • Logotipi-twice_kornet_u-layerima.png
  • Kornet.png
  • Maximo logo.png

Tijesto

Smrznuto tijesto predstavlja skupinu čiji visokokvalitetni proizvodi, kroz svoje bogate i šarolike okuse, unose ugođaj tradicije i topline u svaki dom. Ledo tijesta već godinama svojim širokim asortimanom i jednostavnom pripremom otvaraju čitav niz različitih mogućnosti i ideja kojima će zadovoljiti sve ukuse.

Gotova jela

Gotova jela svojim visokokvalitetnim sirovinama te hranjivim vrijednostima zadovoljavaju sve prehrambene potrebe potrošača, dok svojom praktičnošću i brzinom pripreme prate današnji ubrzani životni ritam potrošača.

Riba i meso

Brend Ledo riba omogućio je potrošačima da kroz svoju jednostavnost i praktičnost pripreme te širinu asortimana, riba postane uvijek dostupna namirnica. Strogo kontrolirani uvjeti prerade i smrzavanja omogućavaju visoku razinu kvalitete i zadržavanje svih nutritivnih bogatstava Ledo ribe.

Povrće i voće

Svaki je obrok puno lakše planirati i pripremiti s proizvodima koji su uvijek dostupni i osmišljeni tako da se mogu brzo pripremati na različite načine i za različite potrebe.

Smrznuto povrće i voće predstavljaju snažan brend Leda koji karakterizira visoka kvaliteta i raznovrsnost asortimana koji će zadovoljiti čak i najzahtjevnije ukuse, a svaki je kupac siguran da je riječ o proizvodima kontroliranog podrijetla i zdravstvene ispravnosti.