PIK Vrbovec

PIK Vrbovec

Svježe meso, šunke, mortadela, parizer, naresci, trajne kobasice

PIK-ove šunke, mortadela, trajne kobasice, svježe meso, Piko, te PIK naresci su tržišni lideri u svom segmentu.

Nagrade i priznanja

bestbuy_2018.png

Best Buy nagrada 2018./2019.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za PIK šunke s 2% masnoće: Kuhanu šunku i Šunku u ovitku

odabrale_mame_2018.png

Odabrale mame 2018.

PIKO - ponosni nositelj oznake „Odabrale mame“, prema istraživanju zadovoljstva majki proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu

cropack_2018.png

Cropak 2018.

Priznanje za implementaciju ambalažnog rješenja za PIK Maturo steakove te Kobasice za kuhanje i pečenje

pik_eba.png

European Business Award 2015./2016.

Europska poslovna nagrada u kategoriji: „Nagrada za orijentiranost na potrošače“

bb_mortadela.png

Best Buy Award 2016./2017.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Zlatnu kuhanu šunku i Mortadelu

proizvod_godine.png

Odabrani proizvod godine 2016./2017.

Nagrada prema ocjeni potrošača za čitavu liniju PIK narezaka

pik_cropak.png

Cropak 2016.

Priznanje za seriju PIK narezaka za implementaciju ambalažnog rješenja

1. dlg 2009.png

DLG 2009

Zlatna odličja za PIK Premier šunku, PIKO i Hrenovke u prirodnom crijevu

sb.png

Superbrands priznanje 2010.

3. best buy 2010.png

Best Buy Award 2010./2011.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Kuhanu šunku, Dimljenu šunku, Šunku FINA, Premier šunku, Mortadelu

dlg.png

DLG 2011.

Zlatno odličje za Mortadelu i Panonu

5. qudal 2012.png

QUality meDAL (QUDAL) 2012.

Za najvišu razinu kvalitete za Šunku, Pršut, Svježe pakirano meso i Mortadelu

6. Qudal 2013.png

QUality meDAL (QUDAL) 2013.

Za najvišu razinu kvalitete za Svježe pakirano meso, Mortadelu, Parizer i Kranjsku kobasicu

PIK Vrbovec mesna industrija vodeća je mesna kompanija u Hrvatskoj i regiji. Uz proizvode pod robnom markom PIK, proizvodi se i odabrani asortiman pod brandom Sljeme dobro poznate kvalitete brojnim hrvatskim potrošačima.


 

pik-svjeze-meso.png

Svježe meso

PIK Vrbovec lider je u proizvodnji i plasmanu svježeg mesa. Početkom 2009. godine PIK je na tržište lansirao i pakirano svježe meso pod PIK-ovim brendom, čime svojim potrošačima nudi meso provjerene kvalitete i sigurnosti.

PIK Vrbovec kao vodeća mesna industrija u Hrvatskoj, početkom 2011. prva se uključila u projekt "MESO HRVATSKIH FARMI" koji je pokrenula Hrvatska poljoprivredna agencija, a cilj je potrošačima dati informacije o podrijetlu mesa koje kupuju.

Pakirano svježe svinjsko meso nosi oznaku "MESO HRVATSKIH FARMI" što je označeno posebnom oznakom na svakom proizvodu i njome se jamči da se cijeli ciklus, preko uzgoja i proizvodnje odvija u Hrvatskoj.

volim rostilj crna.jpg

Volim roštilj

Neizostavan dio veselih druženja u proteklih par godina postao je svima dobro poznati grill program PIK Vrbovca koji nosi naziv - Volim roštilj. Vrhunski PIK grill proizvodi dolaze u prepoznatljivim, modernim crnim pliticama. Atraktivna folija Volim roštilj asortimana, lako se otvara i omogućuje brzu i laku pripremu omiljenih grill specijaliteta. Prepoznatljiv PIK okus i širok izbor delicija zadovoljiti će sve one koji vole roštiljati.

pik-logo-sunke.png

Šunke

PIK šunke obuhvaćaju široki asortiman proizvoda od svinjskog buta, različite razine obrade i kvalitete te različitih oblika pakiranja. PIK šunka predstavlja vrhunsku poslasticu za prave gurmane, osobito kad se radi o šunkama Delikates, Fina te Pečena.

PIK Zlatna kuhana šunka i PIK šunka u ovitku imaju nisku razinu masnoće što im daje dodatnu značajku laganog, gotovo dijetalnog obroka za moderne potrošače ili one koji se brinu o zdravom izboru namirnica za svoje obroke. Iznimnih su odlika i vrhunske kvalitete, a cijeli asortiman spaja tradicionalnu proizvodnju šunki s najsuvremenijim tehnološkim procesom pečenja i prirodnog dimljenja. PIK šunke proizvode se u kontroliranim tehnološkim uvjetima, a takvim se načinom proizvodnje osigurava potpuna sljedivost proizvoda i jamči kvaliteta.

pik-logo-Mortadela.png

Mortadela

PIK mortadele pripremljene su prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi od biranih sirovina vrhunske kvalitete. Birane arome, kao i posebni postupci obrade sirovine jamče visokovrijedan proizvod koji se zbog svoje kvalitete smatra kraljicom polutrajnih kobasica. PIK Mortadela je najprodavanija i najpoznatija mortadela na hrvatskom tržištu, a osim klasične mortadele, PIK u svom asortimanu ima i mortadelu sa zelenim maslinama.

pik-logo-piko2.png

Piko

Zbog pažljivo biranih začina PIKO parizer blagog je okusa te je stoga pogodan za djecu i izbirljive potrošače. Uz klasični PIKO na tržištu se nalazi još i PIKO s povrćem.

Vrhunska kvaliteta i blagi okus danas su prepoznate značajke ovog izuzetnog parizera, pa on postaje rado viđen sastojak sendviča i raznih salata.

 

 

 

Naresci

Dobro poznatu PIK kvalitetu i okuse kobasica, šunki i ostalih proizvoda možete odabrati narezane i zapakirane u modernu i praktičnu ambalažu.

Nema razlike u kvaliteti, svježini, okusu i mirisu suhomesnatih proizvoda koji su pakirani kao naresci ili onih koji se režu na odjelu delikatesa.

Trajne kobasice

U kategoriji trajnih kobasica PIK svojim kupcima nudi bogatu paletu proizvoda: Panona, Panona s paprikom, Čajna kobasica, Zimska salama, Sendvič salama, Kulen i Rustika.

Brojni okusi, od blagih do najpikantnijih, zadovoljit će najrazličitije ukuse potrošača. Posebno se ističe Panona, proizvedena po tradicionalnoj recepturi s cijelim zrncima papra i češnjakom.

Sljeme (2).png

Sljeme

Sljeme je oduvijek bilo poznato po proizvodima poput Šunke u ovitku, Šunke za pizzu, Čajne kobasice i Čajne paštete u ovitku koji su u cijelosti zadržali recepturu i okus tradicije.

 

 

 


Volim meso

Web stranica na kojoj možete pročitati redovno svjež sadržaj vezan uz proizvode PIK Vrbovca je www.volim-meso.hr