PikaKartica

PikaKartica

Pika Kartica je prvi i najveći partnerski program lojalnosti u Bosni i Hercegovini.

Pika Kartica je prvi i najveći partnerski program lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Danas broji više od 400.000 korisnika programa i sa partnerima nudi različite pogodnosti korisnicima na više od 500 prodajnih mjesta.

 

Pika Kartica program lojalnosti obuhvata više partnera : Konzum, Mercator, Sberbank, Ina, Energopetrol, HT Eronet i Intersport.

U PikaKartica programu lojalnosti korisnici su uvijek na dobitku jer sa svakom kupovinom imaju mogućnost sakupljati bodove, kupovati po nižim cijenama, očekivati personalizirane popuste na blagajnama te dobiti nagradne bonove i kupone.

Uzimajući u obzir dosadašnje rezultate Pika Kartica programa lojalnosti, kao i sve aktivnosti vezane uz inovacije i povećanje liste pogodnosti za svoje korisnike, Pika Kartica definitivno predstavlja polugu za lojalnost kupaca i jednu od ključnih prednosti svih partnera u programu u odnosu na konkurenciju.

Širenje mreže partnera, razvoj programa i kreiranje dodatnih pogodnosti za korisnike predstavljaju osnove budućih aktivnosti i razvoja Pika Kartica programa lojalnosti.