Roda

Roda

Roda se na srpskom tržištu pozicionirala kao prodavaonica velikih i obiteljskih kupovina

Roda se na srpskom tržištu pozicionirala kao prodavaonica velikih i obiteljskih kupovina

Nagrade i priznanja

Superbrands Serbia logo.jpg

Superbrands 2015/2016

 

Roda maloprodajni lanac svoju povijest počinje graditi još 1994. godine, odnosno otvaranjem svoje prve prodavaonice u Kuli. Ove trgovine, po mnogo čemu jedinstvene, ubrzo postaju poželjna destinacija mnogih potrošača i vrlo brzo osvajaju srpsko tržište. Razvojem svoje mreže megamarketa najprije u Vojvodini, a zatim i u cijeloj Srbiji, Roda je uspela da na srpskom tržištu izgradi dobru cjenovnu percepciju kod potrošača i da se pozicionira kao prodavaonica velikih i obiteljskih kupovina.

Pažljivo prateći potrebe svojih potrošača Roda je tijekom godina izrasla u trgovinu s 35 prodavaonice raspoređene širom Srbije, najširim asortimanom i najboljom ponudom. Danas na svojim policama potrošačima nudi izbor od preko 40.000 lokalnih proizvoda i proizvoda vrhunskih domaćih i svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama i najboljim uvjetima plaćanja.

Košarkaška oprema u Rodama

Kao ponosni sponzor srpske košarke, Roda je zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije otvorila pet velikih zvaničnih KSS prodavnica u svojim objektima. Zahvaljujući toj saradnji u odabranim Roda prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, svi ljubitelji košarke imaju priliku da kupe sportsku opremu neophodnu za profesionalno i rekreativno bavljenje košarkom ili navijanje sa tribina ili fotelje svog doma.

U 30 ostalih Roda širom Srbije imamo korner prodavnice gde svi ljubitelji košarke imaju priliku da kupe nešto od pažljivo odabranih najtraženijih proizvoda košarkaške opreme, po veoma povoljnim cenama.

Dream Factory

Roda putem brenda Dream Factory želi djeci i njihovim roditeljima ponuditi najpopularnije igračke u svijetu te im pružiti nov način zabave. Dream Factory je dječji brend veselog i prepoznatljivog dizajna koji donosi omiljene dječje crtane filmove na televizijske ekrane kao i najbolje svjetske igračke iz crtanih filmova na kioske i u trgovine. Dream Factory u svojoj ponudi ima širok asortiman igračaka za sakupljanje i razmjenu, albuma i sličica, plišanih igračaka te DVD filmova poznatih svjetskih licenci.

Sve licencirane igračke koje nose oznaku i vizualni identitet Dream Factory prate maštu, snove i želje djece na njihovom putu odrastanja.