Roto dinamic

Roto dinamic

Specijalizirana prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića te opreme za ugostiteljstvo

Roto dinamic posjeduje ekskluzivno pravo zastupanja, uvoza i distribucije svjetski poznatih premium brendova kao što su Capri-Sonne dječji sokovi, Montes i Kaiken vina te Astoria pjenušci i prosecca.

Tvrtka Roto dinamic posluje više od 20 godina, a osnovnu djelatnost tvrtke čini specijalizirana prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića te opreme za ugostiteljstvo. Roto dinamic posjeduje i ekskluzivno pravo zastupanja, uvoza i distribucije svjetski poznatih premium brendova: Capri-Sonne dječji sokovi (Njemačka), Montes vina (Čile), Kaiken vina (Argentina) te Astoria pjenušci i prosecca (Italija).

Tvrtka Roto dinamic trenutno posluje u 19 prodajno-distributivnih centara koji su opremljeni svom potrebnom tehnologijom za kvalitetno skladištenje i distribuciju proizvoda te 21 maloprodajnih diskonta koji širinom asortimana zadovoljavaju sve zahtjeve HoReCa kupaca. Dokaz uspjeha i poticaj za daljnji napredak dosadašnji su rezultati, konstantan rast broja kupaca i širenje poslovanja kojim dokazujemo čvrstu poziciju lidera u distribuciji prema HoReCa kanalu.