Sensation

Sensation

Sensation Africa, Sensation Asia, Sensation India i Sensation Indonesia - nova su imena u novom pakiranju već dobro poznatih okusa Jamnice Sensation koja predstavljaju pravu senzaciju od kad su stigle na police krajem ožujka, a nakon sedam godina postojanja na tržištu.

Kada se 2008. godine pojavila na policama trgovačkih centara, Jamnica Sensation je kombinacijom gazirane prirodne mineralne vode i prirodnih aroma osvojila potrošače unijevši svježinu u ponudu gaziranih bezalkoholnih pića. 
 
Sedam godina od predstavljanja tržištu Jamnica Sensation dolazi u potpuno novom osvježavajućem i senzacionalnom dizajnu svojih okusa uz atraktivna imena Asia, Africa, India i Indonesia, odabranih prema porijeklu voća čije arome se nalaze u Sensationu.Tako će vas okus limeta-kiwano podsjetiti na Aziju, malina-marula približiti vrućoj Africi, mandarina-mapo odvesti u daleku Indoneziju, a grejp-naranča dočarati šarene boje Indije.
 
Važno je napomenuti kako Sensation sadržava iznimno malo kalorija, prosječno samo 19 na 100 ml tekućine te se u njemu može opušteno uživati u svakom trenutku.