Brend Sky tržištu je predstavljen 2002. godine. Gazirani osvježavajući napitci Sky dostupni su u tri vrlo dobro prihvaćena i poznata okusa – Cola, Orange i Lemon.

Nagrade i priznanja

ITQI-LogoHRrvb.png

Sky Orange iTQi - International Taste and Quality Institute, Superior Taste Award 2013.

Priznanja za izvrstan okus i superiornu kvalitetu.

ITQI-LogoHRrvb.png

Sky Lemon iTQi - International Taste and Quality Institute, Superior Taste Award 2009. i 2013.

Priznanja za izvrstan okus i superiornu kvalitetu.

crystaltasteaward.jpg

Sky Cola iTQi Bruxelles - Crystal Taste Award 2015.

Sky Cola je osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće od biljnih ekstrakata, napravljeno po recepturi stručnjaka od originalnih baza i vode s izvora u Kiseljaku, u čiju su se kvalitetu uvjerile mnoge generacije. 

Sky Orange je osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće od voćne baze naranče.

Sky Lemon je osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće od voćne baze limuna.

Prateći svjetske trendove Sky Cola je prvi brend u BiH koji je napravio cobranding program sa dvanaest nogometnih klubova Premijer lige BiH u okviru kojeg je kreirana posebna edicija Sky Cole. Tako je uz poznati logotip Sky Cole etiketu krasio i grb svakog od nogometnih klubova. Od svake prodane boce posebne edicije Sky Cole dio iznosa direktno je upućen ovim klubovima. 

Kao rezultat uspješne suradnje s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division etikete aktualne Sky Cola limitirane edicije krase popularni superjunaci Justice League što je značajan korak za kompaniju i brend Sky Cola koji su od strane Warner Bros-a prepoznati za regionalnog partnera.

Dodatne informacije o brendu Sky Cola saznajte na skycola.ba ili skycola.hr.