Super Kartica

Super Kartica

Program lojalnosti s milijun članova na srpskom tržištu.

Super Kartica je program lojalnosti s više od milijun članova na srpskom tržištu, a partneri u programu su kompanije i maloprodajni lanci, lideri iz vodećih industrija: Mercator S, Sberbank Srbija, DDOR Novi Sad, Mastercard®, Galerija Podova, Intersport, Modiana, Vip Mobile, BENU Apoteka i Tehnomanija.

Super Kartica, najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, u 2017. godini je svoje najvjernije korisnike nagradio bodovima za kupovinu u ukupnoj vrijednosti od čak 550 milijuna dinara.

Više od 50.000 korisnika izabralo je platnu Super Karticu, kojom plaćaju odgođeno do 12 rata bez kamate i dodatno ostvaruju i do tri puta veću uštedu. U periodu od 10. mjeseca 2017. godine do devetog mjeseca 2018. korisnici platne Super Kartice ostvarili su uštedu od čak 100 milijuna dinara.

Pored bodova za kupovinu, korisnici programa lojalnosti svakodnevno mogu izabrati jedan ili više od 3.500 proizvoda i usluga sa oznakom "Super cena uz Super Karticu" i time ostvariti dodatne uštede.

Super Kartica je inovator na domaćem tržištu. Tijekom 2017. godine, radila je na uvođenju digitalnih trendova i pokretanju novih digitalnih i direktnih kanala za komunikaciju sa svojim korisnicima. Ovaj proces je rezultirao lansiranjem nove Super Kartica mobilne aplikacije polovinom 2018. godine koja je donijela online kupone s popustima, kartu prodavaonica svih partnera, elektronske kataloge partnera programa na jednom mjestu i još mnogo toga. 

Daljnje poslovanje Super Kartice bit će usredotočeno na sustavni pristup, praćenje potreba i želja potrošača kao i pružanje dodatnih pogodnosti i usluga uz potencijalno nove partnere na srpskom tržištu.