Super Kartica

Super Kartica

Program lojalnosti s milijun članova na srpskom tržištu.

Super Kartica je program lojalnosti sa više od milijun članova na srpskom tržištu, a partneri u programu su kompanije i maloprodajni lanci: Mercator S, NIS Petrol, Gazprom, Sberbank Srbija, DDOR Novi Sad, Mastercard®, Galerija Podova, Intersport, Modiana, Beautique, Vip Mobile, BENU Apoteka i STIHL.

Ovo pokazuje kako Super Kartica okuplja lidere iz vodećih industrija čije usluge i proizvode svakog mjeseca koriste gotovo svi građani.

Super Kartica, najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, u 2016. godini je svoje najvjernije korisnike nagradio vaučerima za kupovinu u ukupnoj vrijednosti od čak 600 milijuna dinara.

Više od 60.000 korisnika izabralo je platnu Super Karticu, kojom plaćaju odgođeno do 12 rata bez kamate i dodatno ostvaruju i do tri puta veću uštedu. Tijekom 2016. godine korisnici platne Super Kartice su plaćajući platnom Super Karticom ostvarili uštedu od čak 150 milijuna dinara.

Pored vouchera za uštede, korisnici progama lojalnosti su svakodnevno mogli izabrati jedan ili više od tisuću proizvoda i usluga sa oznakom "Super cena uz Super Karticu" i time ostvariti dodatne uštede.

Daljnje poslovanje Super Kartice bit će usredotočeno na sustavni pristup, praćenje potreba i želja potrošača kao i pružanje dodatnih pogodnosti i usluga uz potencijalno nove partnere na srpskom tržištu.