Tisak

Tisak

Najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Stvaranjem subbrendova kao što su Tisak media, Tisak paket, TEX logistika te Tisak Centar usluga dodatno se naglašava briga o potrebama kupaca koje čine Tisak jedinstvenim odredištem za kupnju proizvoda i korištenja usluga.

 

Tisak d.d. je najveći maloprodajni lanac s kioscima na 1100 lokacija diljem Hrvatske, te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Ulaganjem u implementaciju kvalitetne IT strukture omogućen je rast i razvoj u smjeru elektroničkih i digitalnih usluga te financijskih usluga pa je tako danas na kioscima Tiska moguće koristiti usluge poput: plaćanja računa (sa i bez 2D barkoda), nadoplate elektroničkih karata za javni gradski prijevoz, uplate igara na sreću Hrvatske lutrije, usluge mjenjačnice i međunarodnog prijenosa novca, slanja paketa te brojne druge inovativne i korisne usluge.

Modernizacijom poslovanja, praćenjem trendova i uvođenjem novih usluga, kiosci Tiska transformirani su u moderna prodajna mjesta koja su kupcima uvijek pri ruci te uz ugodnu kupnju omogućavaju brzo, sigurno i jednostavno korištenje kvalitetnih usluga. Tisak uspješno odgovara tržišnim izazovima te kontinuirano širi područje poslovanja, čiji pokazatelji su modernizacija i razvoj inovativnih usluga i subbrendova kao što su Tisak media, Tisak paket, TEX logistika te Tisak Centar usluga čime se dodatno naglašava briga o potrebama kupaca koje čine Tisak jedinstvenim odredištem za kupnju proizvoda i korištenja usluga.

  • tisak-centar-usluga.png

Tisak-media.png

Tisak media

Vrijedan i važan Tiskov podbrend čine i Tisak media centri, multimedijalne knjižare koje u ekskluzivno uređenim prostorima na 28 atraktivnih lokacija u 19 gradova širom Hrvatske kupcima nude bogat izbor knjiga, multimedije, igračaka, tehničke i gaming opreme, najveći izbor stranih časopisa, školski i uredski pribor te bogat poklon program.  

Uz bogati asortiman proizvoda Tisak media centri upotpunjuju svoju ponudu i prodajom ulaznica za sva koncertna, sportska i kulturna događanja, te brojnim drugim uslugama. 

www.tisakmedia.hr

TisakPaket_logo.jpg

Tisak paket…usput je, i najpovoljnije!


 

Tisak paket jedinstvena je i korisna usluga koja omogućava brzu i sigurnu dostavu paketa s kioska na kiosk, s kioska u Konzum te s kioska u svijet.

Dostupna je na više od 1.400 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Usluga je jednostavna te predstavlja dostavu paketa po najnižoj cijeni na tržištu.

Tisak paket pruža široki spektar usluga u distribuciji adresiranih i neadresiranih pošiljaka, dostavi novina te distribuciji paketnih i paletnih pošiljaka. Uz najmoderniju tehnologiju i visoke standarde poslovanja, svojim partnerima pruža vrhunsku uslugu distribucije pošiljaka. 

Uz pomoć aplikacije Track&Trace na www.tisakpaket.hr korisnici Tisak paket usluge imaju mogućnost kreirati i pratiti paket online te provjeriti informaciju o statusu pošiljke.

www.tisakpaket.hr

LOGO_TEX_logistika.JPG

TEX logistika

Tiskov logistički brend, TEX logistika, specijalizirala se za pružanje cjelovitih logističkih rješenja – paketnu distribuciju, skladištenje i fulfillment, transport i prilagođena logistička rješenja.

Sa sjedištem u Zagrebu i 1.500 zaposlenih svakodnevno održava zavidnu kvalitetu usluge i pruža nova znanja i stručnost svojim partnerima.

Kao vodeći pružatelj click&collect usluge TEX logistika parterima pruža mogućnost paketne dostave proizvoda na 1000 kioska Tiska,  50 Paketomata– automatiziranih paketnih pretinaca, 122 Super Konzum prodavaonice, 235 kioska iNovina, kao i dostavu na željenu adresu kupca.

TEX logistika nudi mogućnost skladištenja i fulfillmenta u 40.000 m² vlastitog skladišnog prostora. Osigurava skladištenje pakiranih prehrambenih proizvoda, tehničke robe, rezervnih dijelova, zbirnih pošiljki i sličnog na više od 20.000 paletnih mjesta.

Usluge TEX logistike prvenstveno su zanimljive malim i srednjim tvrtkama koje često nemaju vlastite resurse sa specifičnim znanjima i iskustvom vođenja logističkog poslovanja, kao i tvrtkama koje žele povećati kvalitetu skladišno-transportne usluge bez angažiranja dodatnih vlastitih sredstava.

Osnova poslovanja TEX logistike je kreiranje logističkih rješenja po mjeri svakog klijenta na troškovno učinkovit način. Naglasak usluge je na kvaliteti, brzini i fleksibilnosti.

www.texlogistika.hr