Velpro

Velpro

Veleprodajni brend Agrokora

Velpro je veleprodajni lanac namijenjen prvenstveno opskrbljivanju profesionalnih kupaca, kao što su hotelijeri i ugostitelji, trgovačka društva i javni sektor, a vodeći je veletrgovac na tržištu Hrvatske i Srbije.

 

VELPRO u Hrvatskoj posluje na 24 lokacije diljem Hrvatske s više od 200 vozila koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman s 12.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 800 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive, VELPRO prodaje i distribuira svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje. Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremeni sustav naručivanja robe putem interneta. Uz internet narudžbu, kupcima su na raspolaganju specijalizirani veleprodajni centri na pojedinim lokacijama uređeni kao VELUGO i DEDON izložbeno-prodajni saloni.

VELPRO u Srbiji vodeći je nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji koji posjeduje 8 suvremeno koncipiranih veleprodajnih centara i 1 HoReCa centar, koji su prilagođeni i organizirani za opskrbljivanje profesionalnih kupaca. Asortiman uključuje preko 9.000 artikala, a posebni segment ponude čini bogat asortiman svježeg voća i povrća s atraktivnim cijenama. Kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno opskrbljivanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu, pogodnosti plaćanja i atraktivna događanja u okviru svojih veleprodajnih centara.

Detaljnije informacije saznajte na velpro.hr ili velpro.rs