Velpro

Velpro

Veleprodajni brend Agrokora

Velpro je veleprodajni lanac namijenjen prvenstveno opskrbljivanju profesionalnih kupaca, kao što su hotelijeri i ugostitelji, trgovačka društva i javni sektor, a vodeći je veletrgovac na tržištu Hrvatske i Srbije.

 

VELPRO u Hrvatskoj posluje na 17 lokacija diljem zemlje s više od 150 vozila koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman s 10.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 600 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive. VELPRO prodaje i distribuira svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje. Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremeni sustav naručivanja robe putem interneta. Uz internet narudžbu, kupcima su na raspolaganju specijalizirani veleprodajni centri na pojedinim lokacijama uređeni kao VELUGO  izložbeno-prodajni saloni. Kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno opskrbljivanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu, pogodnosti plaćanja i atraktivna događanja u okviru svojih veleprodajnih centara.

Velpro je na tržištu Srbije vodeći nacionalni veleprodajni lanac. Ima 4 suvremeno koncipirana veleprodajna centra, prilagođena i organizirana za opskrbu profesionalnih kupaca. Velpro nudi profesionalnu uslugu i sigurnu opskrbu uz mogućnost besplatne dostave, internet kupnju, pogodnosti plaćanja i atraktivna događanjau okviru veleprodajnih centara koji svojom mrežom pokrivaju gotovo cijeli teritorij Srbije. Shvaćajući potrebe tržišta i razvijajući se u korak s vremenom, Velpro je 2014. godine otvorio i suvremeno koncipiran HoReCa centar, koji je po svojoj prirodi posla prvenstveno namijenjen ugostiteljima.

Detaljnije informacije saznajte na velpro.hr ili velpro.rs