Zvijezda

Zvijezda

Ulja i margarini, majoneze, maslinova ulja, namazi, ketchup

Tvrtka Zvijezda d.d. može se pohvaliti dugom i bogatom tradicijom poslovanja dugom gotovo punih 100 godina. Svi proizvodi iz Zvijezdinog asortimana sastoje se od prirodnih i pomno odabranih sirovina visokog stupnja kvalitete, bez konzervansa i kolesterola, a nastali su tehnologijom koja osigurava postojanost svih vrijednih sastojaka.

Nagrade i priznanja

QUality meDAL (QUDAL) 2011/2012

Za najvišu razinu kvalitete za margarin, ketchup, majonezu, biljno ulje i maslinovo ulje

Trustedbrand 2012.

Proizvodi koji imaju najveće povjerenje potrošača

ITQI-LogoHRrvb.png

iTQi - International Taste and Quality Institute, Superior Taste Award 2007., Bruxelles

Najviša ocjena za okus i kvalitetu za Mediteran ulje, Omegol i Delikates majonezu.

Hrvatska_kvaliteta.png

Nositelj znaka Hrvatska kvaliteta

Za Zvijezda delikates majonezu i Zvijezda stolni margarin od 2002 godine

Nagrade udruga Inkluzija

Udruga koja pomaže osobama sa invaliditetom pronači i zadržati posao osobe sa invaliditetom


Zvijezda je prehrambena tvrtka koja postoji već gotovo 100 godina. Prva kapljica jestivog i industrijski proizvedenog ulja u Hrvatskoj kapnula je u drvenu bačvu još davne 1916. godine u Zagrebu. Bila je to „prakap” današnjeg svima znanog Zvijezda ulja i početak razvoja tvrtke.

Zvijezdine robne marke: Zvijezda (ulja, margarini, majoneze, umaci, salate, industrijski margarini i aditivi, ketchup, masline, konzervirano povrće, ocat, senf, tortellini), Margo (margarinski namazi) i Omegol (margarinski namazi, ulje i majoneza) proizvodi su originalne recepture.

Ulja i margarini

http://www.slastistika.hr/

Neprestano ulaganje u proizvodnju, sigurnost i zadovoljstvo svojih kupaca ponudom širokog asortimana, te držanje koraka s najboljim svjetskim trendovima i uvođenje novih smjerova u okusima i funkcionalnosti, priskrbilo je Zvijezdi neprocjenjivo povjerenje potrošača.

Uz već dobro poznato Zvijezda suncokretovo i biljno ulje, valja istaknuti široku paletu raznih ulja poput bučinog. Zvijezda margarini s višegodišnjom tradicijom i navikom konzumacije u Hrvatskoj drže preko 86 posto tržišnog udjela, a svojom kvalitetom i pouzdanošću pronašli su mjesto u gotovo svakom hladnjaku.

Majoneze

Zvijezda majoneza sinonim je za vrhunsku kvalitetu proizvoda te jedinstven i prepoznatljiv okus.

S visokim tržišnim udjelom od 79 posto u Hrvatskoj, Zvijezda majoneza je dokazala da je hrvatski potrošač vjeran svom omiljenom okusu.

Maslinova ulja

Poseban naglasak u Zvijezdinom asortimanu svakako treba staviti na maslinova ulja, ali i masline, zbog sve jače svijesti potrošača o zdravstvenom aspektu i prednostima mediteranske kuhinje u svakodnevnoj prehrani.

OL Dalmatia, OL Istria i Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje domaćih maslinika najbolja su ulja dobivena hladnim prešanjem plodova.

Zvijezda d.d. je distributer svih maslinovih ulja iz portfelja Agrokor koncerna u Hrvatskoj.