Zvijezda

Zvijezda

Ulja i margarini, majoneze, maslinova ulja, namazi, ketchup

Tvrtka Zvijezda d.d. može se pohvaliti dugom i bogatom tradicijom poslovanja dugom gotovo punih 102 godine. Svi proizvodi iz Zvijezdinog asortimana sastoje se od prirodnih i pomno odabranih sirovina visokog stupnja kvalitete, bez konzervansa i kolesterola, a nastali su tehnologijom koja osigurava postojanost svih vrijednih sastojaka.

Nagrade i priznanja

Hrvatska_kvaliteta.png

Nositelj znaka Hrvatska kvaliteta

Za Zvijezda delikates majonezu i Zvijezda stolni margarin od 2002 godine


Zvijezda je prehrambena tvrtka koja postoji već gotovo 102 godine. Prva kapljica jestivog i industrijski proizvedenog ulja u Hrvatskoj kapnula je u drvenu bačvu još davne 1916. godine u Zagrebu. Bila je to „prakap” današnjeg svima znanog Zvijezda ulja i početak razvoja tvrtke.

Zvijezdine robne marke: Zvijezda (ulja, margarini, majoneze, umaci, salate, industrijski margarini i aditivi, ketchup, masline, konzervirano povrće, ocat, crveni umaci), Margo (margarinski namazi) i Omegol (margarinski namazi, ulje i majoneza) proizvodi su originalne recepture.

Ulja i margarini

Neprestano ulaganje u proizvodnju, sigurnost i zadovoljstvo svojih kupaca ponudom širokog asortimana, te držanje koraka s najboljim svjetskim trendovima i uvođenje novih smjerova u okusima i funkcionalnosti, priskrbilo je Zvijezdi neprocjenjivo povjerenje potrošača.

Uz već dobro poznato Zvijezda suncokretovo i biljno ulje, valja istaknuti široku paletu raznih ulja poput bučinog. Zvijezda margarini s višegodišnjom tradicijom i navikom konzumacije u Hrvatskoj drže preko 86 posto tržišnog udjela, a svojom kvalitetom i pouzdanošću pronašli su mjesto u gotovo svakom hladnjaku.

Majoneza

Zvijezda majoneza sinonim je za vrhunsku kvalitetu proizvoda te jedinstven i prepoznatljiv okus.

S visokim tržišnim udjelom od 79 posto u Hrvatskoj, Zvijezda majoneza je dokazala da je hrvatski potrošač vjeran svom omiljenom okusu.

Maslinovo ulje

Poseban naglasak u Zvijezdinom asortimanu svakako treba staviti na maslinova ulja, ali i masline, zbog sve jače svijesti potrošača o zdravstvenom aspektu i prednostima mediteranske kuhinje u svakodnevnoj prehrani.

OL Maslina i Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje domaćih maslinika najbolja su ulja dobivena hladnim prešanjem plodova.

Ketchup

Zvijezda ketchupi omiljen su prilog jelima mnogih generacija. Njihovi jedinstveni okusi i kvaliteta izrade od pomno odabranih sastojaka osvojili su nepca mnogih ljubitelja ovog popularnog dodatka jelima. Zvijezda ketchupi spašavaju svaki zalogaj, a svojim varijacijama okusa prilagođavaju se individualnim potrebama i navikama svakog potrošača.