Konzum d.d.

Konzum d.d.

Konzum je vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj s tradicijom duljom od pola stoljeća.

Prva Konzum samoposluga otvorena je u Zagrebu 1957. godine, a od 1994. Konzum postaje dio Agrokor grupe. 

Svoj uspjeh Konzum gradi na stalnoj komunikaciji s kupcima, prepoznavanju njihovih želja i potreba te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima. U svojim prodavaonicama, za koje odabire najbolje lokacije, Konzum kupcima nudi vrhunsku uslugu, ugodnu kupovinu u iznimno atraktivnom ambijentu te najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Konzum svojim kupcima garantira: svježinu proizvoda, ispravnu cijenu na policama, pravo na zamjenu te kvalitetu K plus proizvoda.

Na tržištu Bosne i Hercegovine Konzum posluje od 2005.godine i od tada bilježi kontinuiran rast u svim segmentima poslovanja. Kroz intenzivno širenje maloprodajne mreže, otvaranje novih radnih mjesta, podizanje kvaliteta usluga, odabir raznovrsnog i kvalitetnog asortimana po najpovoljnijim cijenama,  Konzum nastoji svojim kupcima osigurati idealno mjesto kupovine. Osim kontinuiranog unapređenja i razvoja poslovanja u segmentu maloprodaje, kompanija paralelno razvija i poslovanje u segmentu veleprodaje  te tako u sastavu Konzuma posluju i dva Velpro centra smještena u Sarajevu i Mostaru, koji su prilagođeni potrebama nabave i kupovine profesionalnim kupcima, pravnim licima, trgovcima i obrtnicima.

 

Konzum d.d.

PREDSJEDNIK UPRAVE
Slavko Ledić

ADRESA
Marjana Čavića 1a, Zagreb

BESPLATNI TELEFON
0800-400-000

TELEFON

+385 1  2482 222

 

E-MAIL

konzum@konzum.hr

Brendovi