mStart d.o.o.

mStart d.o.o.

mStart je poslovno-tehnološka tvrtka orijentirana na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja.

Tvrtka mStart nastala je konsolidacijom IT resursa u Koncernu 2010. godine s ciljem optimiranja ulaganja u tehnologiju u Agrokor koncernu, kao i pružanju usluga na tržištu.

Tvrtka danas zapošljava preko 170 zaposlenika od kojih preko 85% ima visoku stručnu naobrazbu. 2013. godine, tvrtka je uprihodila približno 130 milijuna kuna.

Kroz realizaciju značajnih ulaganja u tehnologiju i procese korištenjem najboljih svjetskih rješenja, razvijen je snažan tim s puno poslovnih i tehnoloških znanja i praktičnih iskustava.

Reference u informatizaciji i optimizaciji procesa u poljoprivredi, proizvodnji i maloprodaji stečene na velikim projektima potakle su konsolidaciju kompetencija u novu tvrtku, specijaliziranu za pružanje usluga dodane vrijednosti na tržištu regije.

Ključne kompetencije mStarta su:

  • Poslovni softver i informatička infrastruktura (SAP, Oracle Retail, Infor Aurora, Cognos..)
  • Financijsko e-poslovanje (sustavi za procesiranje platnih transakcija, distribuciju digitalnih dobara, upravljanje i održavanje mreže platnih terminala, izdavanje i upravljanje vlastitim kartičnim i vaučer proizvodima)
  • E-poslovanje (b2b platforma, internet prodavaonica, razvoj novih usluga, inovacije)

mStart d.o.o.

PREDSJEDNIK UPRAVE
Mate Krpan

ADRESA
Slavonska avenija 11a, Zagreb

TELEFON
+385 1 2372 100

FAX
+385 1 2365 771
+385 1 2365 774 

E-MAIL
mstart@mstart.hr