Sarajevski kiseljak d.d.

Sarajevski kiseljak d.d.

Sarajevski kiseljak proizvođač je najprodavanije mineralne vode na tržištu Bosne i Hercegovine.

Sarajevski kiseljak d.d. najveći je proizvođač mineralne vode s tradicijom duljom od 125 godina. Od 2000. godine unutar Agrokor koncerna, promišljenim ulaganjima u modernizaciju, razvoj i nove tehnologije, Sarajevski kiseljak pored najveće i najstarije, postaje i najmodernija punionica mineralne vode i jedan od predvodnika suvremenog načina poslovanja i proizvodnje u Bosni i Hercegovini.

Pored gazirane prirodne mineralne vode, koja je ujedno i najpoznatiji brend,  Sarajevski kiseljak u svoj proizvodni program ubraja i osvježavajuće gazirane napitke Sky i SKI, te aromatiziranu mineralnu vodu Sensation. 

U razdoblju od 2001. do danas izvršena su velika ulaganja u razvoj, kojima se značajno doprinijelo da proizvodi dosegnu maksimalni nivo konkurentnosti na tržištu. 

Sarajevski kiseljak je sa svojim proizvodima iz godine u godinu sve prisutniji kako na tržištu regije, tako i na tržištima SAD-a, Kanade, Australije, Švedske, Norveške, Danske...

Tijekom svog poslovanja, Sarajevski kiseljak je dobio nekoliko vrijednih priznanja u zemlji i inozemstvu. Međunarodni institut za kvalitetu i okus (ITQI) iz Brisela, već niz godina prepoznaje izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu njegovih brendova odavanjem priznanja „Superior Taste Award“, a 2015. su Sarajevski kiseljak i Sky Cola okrunjeni i „Crystal Taste Award-om“.

Također, sedam godina uzastopno svrstan je i među vodeće domaće i strane robne marke u BiH od strane međunarodne organizacije Superbrands, neovisnog i globalnog autoriteta na području brendinga i time dobio priznanje za reputaciju, prepoznatljivost, kvalitetu, pouzdanost i dugogodišnju dosljednost. Sarajevski kiseljak je prvom dodjelom certifikata Best Buy 2013/2014 i 2015/2016 u BIH, ocijenjen i kao mineralna voda s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

U lipnju 2007. godine Sarajevski kiseljak usvojio je i implementirao standard ISO 22000:2005, te je na time postao jedna od prvih tvrtki u regiji koja je uvela ovaj novi sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda. Četiri godine kasnije, postao je i ponosni nositelj certifikata ISO 14001.

Uvođenje Sustava upravljanja okolišem i potvrđivanje njegove sukladnosti s međunarodnom normom ISO 14001  pokazalo je da rad  i briga za okoliš nisu rezultat slučaja nego posljedica  planskog i uređenog poslovanja.

Sarajevski kiseljak d.d.

PREDSJEDNIK
Tomislav Slišković

ADRESA
Kraljice mira 7, Kiseljak,

TELEFON
+387 30 871 800

FAX
+387 30 879 619

E-MAIL
uprava@sarajevski-kiseljak.com

Brendovi