Super Kartica d.o.o.

Super Kartica d.o.o.

Super Kartica je najveći program lojalnosti na srpskom tržištu i nositelj promjena i inovacija u ovom segmentu poslovanja.

Super Kartica osnovana je 2013. godine i već u prvoj godini poslovanja lider je na srpskom tržištu programa lojalnosti.

Program okuplja pet partnera koji su lideri na srpskom tržištu u svojim industrijama: Mercator S, NIS Petrol, Gazprom, Sberbank Srbija, DDOR Novi Sad, Mastercard®, Galerija Podova, Intersport, Modiana, Beautique, Vip Mobile, BENU Apoteka i STIHL, a  svaki od njih nagrađuje članove programa za kupovinu ili korištenje njihovih usluga.

Sakupljanje bodova i mogućnost dodatne uštede u okviru partnerskih kompanija, najveće su prednosti Super Kartica programa nagrađivanja. Uz Super Karticu potrošači mogu uživati u pogodnostima koje nude partnerske kompanije i uštede kroz brojne proizvode i usluge. Korisnici Super Kartice uvijek su na dobitku jer svaki dan imaju mogućnost dobivanja bodova.

Daljnje poslovanje Super Kartice bit će usredotočeno na sustavni pristup, praćenje potreba i želja potrošača kao i pružanje dodatnih pogodnosti i usluga uz uključivanje novih partnere na srpskom tržištu.

Super Kartica d.o.o.

DIREKTOR DRUŠTVA
Jovan Solomun

ADRESA
​Partizanske avijacije bb, Novi Beograd

TELEFON
+ 381 11 4142 660

E-MAIL
info@superkartica.rs

Brendovi