VELPRO - CENTAR d.o.o.

VELPRO - CENTAR d.o.o.

VELPRO je veleprodajni lanac namijenjen prvenstveno opskrbljivanju profesionalnih kupaca, kao što su hotelijeri i ugostitelji, trgovačka društva i javni sektor, a vodeći je veletrgovac na tržištu Hrvatske

VELPRO u Hrvatskoj posluje na 17 lokacija diljem Hrvatske s više od 150 vozila koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman s 10.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 600 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive. VELPRO prodaje i distribuira svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje. Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremeni sustav naručivanja robe putem interneta. Uz internet narudžbu, kupcima su na raspolaganju specijalizirani veleprodajni centri na pojedinim lokacijama uređeni kao VELUGO izložbeno-prodajni saloni.

Kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno opskrbljivanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu, pogodnosti plaćanja i atraktivna događanja u okviru svojih veleprodajnih centara.

PREDSJEDNIK UPRAVE

Ivica Pivar

ADRESA

M. Čavića 1a, Zagreb

TELEFON

+385 1 2402 600

FAX

+385 1 6462 701

E-MAIL

info@velpro.hr