VELPRO d.o.o. Sarajevo

VELPRO d.o.o. Sarajevo

VELPRO d.o.o. Sarajevo je vodeći veleprodajni lanac u Bosni i Hercegovini s pet moderno organiziranih centara prilagođenih potrebama nabave i kupovine profesionalnih kupaca, najvećim dijelom trgovina i ugostiteljskih objekata, koji u Velpru obavljaju opskrbljivanje za potrebe vlastitog poslovanja.

Poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine VELPRO je započeo 2004. godine i danas, s pet VELPRO centara lociranih u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Tuzli i Čitluku, vodeća je veleprodajna kompanija u BiH koja posluje u skladu sa najsuvremenijim standardima veleprodajnog i logističkog poslovanja. VELPRO kupce opskrbljuje širokim asortimanom proizvoda iz kategorija – voća i povrća, svježe i pakirane hrane, pića, kozmetike i kemije te sezonskog asortimana. Poseban segment ponude čine artikli vlastite robne marke Rial, čiji je najbolji omjer cijene i kvalitete prepoznat od strane VELPRO partnera i njihovih kupaca, tako da ovi proizvodi danas zauzimaju značajno mjesto na policama njihovih trgovina.

Profesionalni kupci - trgovine, hoteli i drugi ugostiteljski objekti, javni sektor, obrtnici i drugi subjekti u VELPRO centru -  na jednom mjestu, mogu obaviti cjelokupno opskrbljivanje proizvodima potrebnim za njihovu djelatnost. Ponudom, kvalitetom, konkurentnim cijenama, atraktivnim akcijskim ponudama, povoljnim uvjetima nabave te profesionalnom uslugom koja obuhvaća i komisioniranje i dostavu naručene robe korištenjem suvremenih dostavnih vozila, VELPRO nastoji odgovoriti svim zahtjevima i potrebama poslovanja profesionalnih kupaca.

DIREKTOR DRUŠTVA

Živko Katana

ADRESA
​Blažuj bb, Ilidža – Sarajevo

TELEFON
+387 33 286 305

+387 33 286 306

E-MAIL

velpro@velpro.ba

infoservis.velpro@velpro.ba