Novosti

Mortadela s maslinama

PIK mortadela proizvodi se po tradicionalnoj recepturi i tehnološkim postupcima, razvijenim u domovini mortadele – Italiji. Recepturu i postupke izučili smo od starih talijanskih majstora, s kojima smo radili na razvoju mortadele u našoj tvornici.

Mortadela s maslinamaPrema tradicionalnoj, talijanskoj recepturi mortadelu proizvodimo od biranih dijelova svinjskog mesa, te biranih dodataka, začina i aroma visoke kvalitete. Aroma mortadele je očuvana kroz čitav rok trajnosti proizvoda specifičnim načinom pakiranja u vakuumu, iz koje se mortadela vadi iz ambalaže neposredno prije narezivanja,te na taj način ne gubi aromu i ugodan miris. Birane arome, kao i posebni postupci obrade sirovine, pažljivo nadzirani od strane stručnjaka u PIK-u Vrbovec garantiraju visokovrijedan proizvod iz skupine polutrajnih kobasica, koji se, zbog svoje kvalitete, smatra kraljicom polutrajnih kobasica.

www.pik-vrbovec.hr