Investitori

Registrirajte se kao novi korisnik

Agrokorova stranica za odnose s investitorima ponudit će vam specifične financijske i ostale informacije dostupne samo sadašnjim i potencijalnim investitorima, financijskim institucijama te analitičarima. Ukoliko želite dobiti pristup dodatnim informacijama o Agrokoru molimo Vas da se registrirate kako biste otvorili osobni korisnički račun.

Za bilo kakva daljnja pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na investors@agrokor.hr.

Izjava o odricanju odgovornosti

Informacije sadržane na sljedećim stranicama povjerljive su i ograničene te nisu namjenjene daljnjem prosljeđivanju, objavljivanju ili distribuciji. Niti jedna informacija sadržana na sljedećim web stranicama ne predstavlja ponudu, poziv za kupnju bilo kojeg instrumenta niti bilo koji investicijski savjet ili uslugu. Ove informacije i materijali namjenjeni su isključivo u informativne svrhe.

Kako biste posjetili navedene stranice morate potvrditi da ste jasno razumjeli gore navedeni tekst i slažete se da (i) nećete distribuirati bilo koje informacije koje se nalaze na web stranicama trećim osobama, (ii) nećete otkrivati ili prezentirati informacije u javnosti, (iii) koristiti ćete informacije isključivo za interne svrhe.

Klikom na ikonu "Prijava" potvrđujete sve navedeno.