Karijere

Agrokor akademije

Akademije Agrokor koncerna objedinjuju najbolje interne i eksterne prakse, spoj su internih i vanjskih resursa i znanja, a djeluju u cilju pravovremenog i sustavnog praćenja poslovnih procesa i promjena koje pred Agrokor i njegove kompanije postavlja tržište, tehnologija, kupci te ostali dionici našeg poslovanja. 

Uz specijalistička znanja i specifične vještine vezane uz pojedini segment poslovanja koncerna, procesi praćenja i razvoja zaposlenika od nas istovremeno zahtijevaju i programe koji će na najvišoj razini odgovoriti na potrebe za vještinama rukovođenja i vođenja, strateškog razmišljanja i upravljanja promjenama, vještinama koje su presudne za uspjeh svih linija našeg menadžmenta, kao i potencijala i nasljednika koji se pripremaju iste uloge preuzeti u skoroj budućnosti.Uspjeh ovakvog sustava je vidljiv i mjerljiv kroz poslovni uspjeh  i rezultate Agrokor koncerna.

Agrokor Akademija

Agrokor Akademija je mjesto stvaranja i razmjenjivanja znanja, vještina i iskustava zaposlenika koncerna. Akademija organizira i provodi posebno osmišljene treninge, radionice i seminare u suradnji s domaćim i inozemnim edukacijskim kućama i predavačima, kao i internim trenerima naših kompanija, a sve s ciljem podjele iskustava i informacija među zaposlenicima iz svih kompanija koncerna.

Programi su fokusirani na konkretne poslovne izazove i svakodnevnu praksu, a sukladno razvojnim planovima, mladi zaposlenici, potencijali  te management prolaze kroz zadani program edukacija, koje osiguravaju i prate razvoj njihove karijere na razini kompanije, ali i na razini koncerna.

Konzum Akademija

Ubrzani razvoj biznisa maloprodaje i veleprodaje te poslovnih procesa u kompaniji, pogotovo u segmentu procesa svakodnevnog poslovanja, tražio je brzu i praktičnu edukaciju na što je odgovor bila upravo Konzum Akademija. 

Najvažnija značajka Konzumove Akademije jest usklađenost programa s poslovnom strategijom i razvojem kompanije te aktivno poznavanje i razumijevanje svakodnevnog poslovanja. 

Konzumova Akademija samostalno provodi treninge vezane na standarde i procedure, norme i kvalitetu, odnos prema kupcu i uslugama, specijalističke treninge, treninge interpersonalnih i timskih vještina, te mnoge druge vrste edukacija prema zahtjevima i potrebama poslovanja.

Tisak Akademija

Zadatak Tisak Akademije jest povećati kvalitetu usluge Tiska i Tisak medie te učinkovitost i motiviranost zaposlenika kroz unapređenje sustava i procesa maloprodaje. U svom radu, Akademija maksimalno koristi već postojeće resurse i znanja sustava i zaposlenika.

Interni programi uključuju i prate procese uvođenja novih tehnologija, znanja i vještine upravljanja asortimanom i prodajom, category i supply management i merchandising, dok se s vanjskim suradnicima i u suradnji s Agrokor Akademijom brine za razvoj menadžementa, potencijala i nasljednika.  

Akademija vina

Misija Akademije vina jest okupiti  vinogradare, vinare i sve željne znanja te ponuditi mogućnost razvoja i unapređenja vinske profesije. Znanje o kulturi vina i kulturi stola širi i nudi kupcima, poslovnim partnerima, zaposlenicima koncerna te zainteresiranim građanima.

Agro Akademija

Agro Akademija namijenjena je zaposlenicima poljoprivrednih kompanija koncerna,  kooperantima te svim zainteresiranim institucijama. Osnovni ciljevi Agro Akademije su organiziranje i provedba kvalitetne i stručne edukacije u području poljoprivrede, kontinuirano unaprjeđenje i širenje znanja u području poljoprivrede, prenošenje najbolje domaće i svjetske prakse, prenošenje znanja i vještina o uvođenju i načinu primjene najsuvremenije tehnologije u poljoprivredi te predstavljanje i implementacija vrhunskih postignuća i najviših standarda u poljoprivrednoj proizvodnji.

Idea Akademija

Ulaganje u edukaciju i obrazovanje zaposlenih, kao i razvoj njihovih kompetencija stavljeni su u samo središte poslovne strategije kompanije Idea, pa je tako uloga Idea akademije da potiče i provodi kontinuirano usavršavanje i razvoj sadašnjih i budućih zaposlenika, koji će, kao lideri promjena, doprinijeti rastu rezultata i uspjehu kompanije. 

Ulaganje u akademiju dugoročna je investicija kompanije, a za cilj ima pozicioniranje kao regionalni edukacijski centar za profesionalni razvoj zaposlenika Idee, zaposlenika  kompanija Agrokor koncerna u Srbiji te u konačnici mjesta koje će doprinijeti širenju kulture kontinuiranog učenja i razvoja na poslovnom tržištu Srbije.