Karijere

Sustavi edukacije u Agrokoru

Sustavi edukacije zaposlenika Koncerna trajno se unapređuju, prate poslovne i individualne potrebe, zacrtane strategije  razvoja, inovacija i promjena, te osiguravaju kontinuirani kompanijski i individualni rast i razvoj.

Naši zaposlenici pohađaju diplomske, poslijediplomske i MBA studije te različite stručne i specijalističke programe na najboljim domaćim i svjetskim institucijama, sudionici su konferencija, seminara, radionica i stručnih okupljanja u regiji i svijetu.

Pored navedenog, intenzivni su i drugi oblici i načini stjecanja novih znanja kao što je rad s renomiranim stručnjacima i konzultantima, sudjelovanje na međusektorskim i međukompanijskim projektima, promjene radnih mjesta (vertikalno, horizontalno te međukompanijski).

Našim zaposlenicima omogućavamo usvajanje najboljih svjetskih praksi iz svih područja bitnih za njihov individualni, ali i razvoj naših kompanija i Koncerna uopće.

Sustavi edukacije Agrokor koncerna u svojoj strateškoj, ali i svakodnevnoj povezanosti s poslovanjem, postavljaju nove i više standarde u upravljanju procesima i svim raspoloživim resursima, u načinima vođenja i provedbi promjena, te generiraju individualno i kompanijsko znanje koje doprinosi našem uspjehu.