O web stranici

Stranica u kratkim, vizualno atraktivnim cjelinama široj javnosti pruža sve bitne informacije o Agrokor koncernu. Ujedno se obraća i poslovnoj javnosti, medijima, partnerima, investitorima i budućim zaposlenicima, koji redovito dolaze po specifične poslovne informacije.

Centralno mjesto i posebna pozornost dodijeljeni su poslovnom modelu "Od polja do stola". Prezentacija vodi posjetitelja kroz sve faze procesa, od poljoprivrede do maloprodaje, objašnjavajući jedinstvenu filozofiju Agrokora kada su u pitanju briga za krajnjeg korisnika i prednosti koje mu donosi.

Stranica će se, zahvaljujući responzivnom web dizajnu, u potpunosti prilagoditi uređaju s kojeg joj se pristupa, bez obzira radi li se o računalnom monitoru, tabletu ili pametnom telefonu. To je posebno važno obzirom da u današnje vrijeme sve više posjeta dolazi s mobilnih uređaja malih ekrana.

Koncept, dizajn i produkcija: web.burza

Tehničke karakteristike stranice:

  • Sagrađena je korištenjem core.web sustava za upravljanje sadržajem i oslanja se na Open Source tehnologije: Apache, PHP, MySql, Memcached, ImageMagick, PhantomJS i Sphinx

  • Sustav za upravljanje sadržajem napravljen je u Single Page Application tehnologiji

  • Preporuka je stranice pregledavati na modernim web preglednicima: Chrome 33+, Firefox 28+, Internet Explorer 8+, Safari 6+, Opera 20+, kao i mobilnim verzijama Chrome, Safari i nativnom Android pregledniku