Novosti

10 godina Konzuma u BIH

KonzumBIH10g (1).jpg

Konzum u BIH danas zapošljava 4.500 zaposlenika te se zbog stalnog rasta kompanije ova brojka kontinuirano povećava. Preuzimanjem  Mercatora broj zaposlenih povećao se za 1.710, a osim toga u 2014. godini  Konzum je i dodatno zaposlio 460 novih zaposlenika. Vrlo važan je i podatak da su dvije trećine zaposlenih u Konzumu žene, a na rukovodećim pozicijama se nalazi čak 64% žena.

Povodom desete godišnjice Konzuma u BiH organizirana je proslava zaposlenika Uprave Konzuma. Zabavi je prisustvovalo 250 zaposlenika kojima se obratio direktor Društva gospodin David Dolinar, te izrazio zahvalnost za zajednički doprinos uspjehu poslovanja kompanije. 

Plakete zahvalnice dobilo je više od 30 zaposlenika koji ove godine slave svoj jubilej 10 godina rada u Konzumu. Prisutni su dobili prigodne poklone, a zaposleni u regionalnim centrima Mostar, Banja Luka i Tuzla su uz tortu proslavili 10 godina uspješnog poslovanja. 

Konzum će i dalje uvoditi inovacije u trgovački sektor maloprodaje i veleprodaje, zapošljavati nove zaposlenike, davati mladima šansu za stjecanje svojih prvih poslovnih iskustava i ulagati u znanja zaposlenika kroz stalne edukacijske programe.

Također, Konzum kao društveno odgovorna kompanija nastavit će pomagati lokalnoj zajednici i podržavati projekte značajne za razvoj društva.