Novosti

A007 za Abrakadabru osvojila srebrnu nagradu SAP Quality Award u kategoriji Inovacije

Kompanija A007 d.o.o. osvojila je u Pragu srebrnu SAP Quality Award nagradu u kategoriji Inovacije za izvedbu Abrakadabra online platforme za e-commerce primjenom tehnološkog rješenja SAP Hybris Commerce. Nagrada SAP Quality Awards priznanje je korisnicima koji su unaprijedili svoje poslovanje zahvaljujući uspješnoj implementaciji softverskih rješenja SAP te tako ubrzali, pojednostavili i pojeftinili poslovne procese, a sve kako bi osigurali značajne poslovne prednosti svojim tvrtkama.

SAP Quality Awards u kategoriji Inovacije nagrada je priznanje za Abrakadabra online mall, prvu regionalnu online platformu za elektroničku trgovinu, koja je izvedena primjenom tehnološkog rješenja SAP Hybris Commerce. Implementiranjem ovog rješenja Agrokor je postavio strateški temelj za održivu preobrazbu svog poslovanja u skladu sa svim izazovima koje pred tvrtke postavlja digitalno doba. 

„Zahtjevi korisnika za boljim doživljajem kupnje sve su veći pa im moramo pomoći da do svih potrebnih informacija dođu u trenutku kada su im potrebne“, izjavio je Hrvoje Kraljević, direktor društva A007. „Primjenom rješenja SAP Hybris napravili smo platformu koja postavlja novi standard u doživljaju kupnje i na taj način smo fokus stavili na zadovoljstvo naših korisnika, koji su nas zbog toga nagradili dodatnom odanošću i podrškom.“

Neke kompanije Agrokor koncerna koriste SAP Hybris Commerce već duže vrijeme, no primjena rješenja na platformi Abrakadabra.com strateški je korak kojim kompanija otvara potpuno novi segment poslovanja kako bi objedinila procese i povezala trgovine, kupce, partnere i brojne Agrokorove tržišne marke. Agrokor uz pomoć ovog rješenja može kupcima ponuditi različite vrste kupnje i dodatno diferencirati svoje tržišne marke te se pozicionirati se kao vodeća tvrtka za elektroničku trgovinu u regiji. Rješenje SAP Hybris u Agrokoru implementirale su tvrtke mStart i Netconomy.

„Svijet trgovine stalno se mijenja pa tvrtkama koje se time bave moramo stalno biti na usluzi i pomagati im u poboljšavanju doživljaja kupnje – putem svih kanala i u svakom trenutku,“ izjavio je Brian Walker, direktor zadužen za razvoj strategija primjene rješenja SAP Hybris u tvrtki SAP.

Prvi rezultati primjene rješenja SAP Hybris iznimno su dobri pa će se koristiti za daljnja poboljšanja platforme Abrakadabra.com i biti podloga za razvoj novih poslovnih modela, proširenje ponude proizvoda i ulaz na nova tržišta, prije svega u Sloveniji i Srbiji.