Novosti

ABC sir osvojio nagradu za vrhunsku kvalitetu

abc-superior-taste3.jpg

ABC svježi krem sir Belja dobio je još jedno prestižno međunarodno priznanje: tri zlatne zvjezdice uz oznaku “Superior Taste Award”. Ovo je već četvrti put da ABC sir osvaja ovu prestižnu nagradu koju dodjeljuje Međunarodni institut za okus i kvalitetu (iTQi) iz Bruxellesa.

“Superior Taste Award” jedina je oznaka kvalitete koju dodjeljuju kuhari i sommelieri iz najboljih svjetskih restorana i članovi prestižnih kulinarskih instituta iz čak 17 država, a proizvodi koji konkuriraju za nagradu kušaju se na slijepo, uz strogu proceduru senzorske analize.

Tri zvjezdice dobivaju proizvodi za koje ocjenjivači na slijepom kušanju utvrde da imaju izniman okus.

ABC svježi krem sir ovo veliko priznanje osvaja već četvrti puta čime potvrđuje svoju kontinuiranu visoku kvalitetu, a najnovija je u nizu međunarodnih nagrada kojima se ABC sir može pohvaliti posljednjih godina. Tajna uspjeha ABC sira je u njegovoj jednostavnosti i prirodnosti, jer se sastoji samo od mlijeka, vrhnja i malo soli, a ne sadrži konzervanse niti bilo kakve umjetne dodatke. Kvaliteta se osigurava vlastitom proizvodnjom u cijelom ciklusu od ratarskih kultura za ishranu krava na farmama Belja, do proizvodnje i prerade mlijeka po najvišim standardima, uz primjenu potpune sljedivosti „od polja do stola“.