Novosti

Agrokor generalni sponzor Hrvatskog rukometnog saveza

U Zagrebu je danas u prostorijama Agrokor koncerna potpisan novi Ugovor o sponzorstvu između Agrokora i Hrvatskoga rukometnog saveza. Ugovor o četverogodišnjem generalnom sponzorstvu u ime Koncerna potpisao je predsjednik Agrokora Ivica Todorić, a u ime Hrvatskog rukometnog saveza predsjednik Željko Kavran.

Agrokor generalni sponzor Hrvatskog rukometnog savezaUspješna suradnja Agrokora i Hrvatskog rukometnog saveza, započeta 2003. godine, potpisom ovog Ugovora nastavlja se sve do 2012. godine. U tom će periodu svjetski rukometni prvaci i olimpijski pobjednici i nadalje na svojim dresovima nositi prepoznatljiva obilježja Agrokor koncerna, a sponzorska suradnja uključuje i prava na reklamiranje, oglašavanje te ostale promidžbene i marketinške aktivnosti Agrokora. Nižući sportske uspjehe tijekom svih pet godina dosadašnje suradnje, hrvatski su rukometaši postali najboljim domaćim primjerom uspješne sponzorske suradnje koja se pretvorila u pravo gospodarsko-sportsko prijateljstvo. Nakon osvajanja svjetskog prvenstva u Portugalu 2003. godine, olimpijskog zlata u Ateni godinu dana kasnije, osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Tunisu 2005. godine i na Europskom prvenstvu u Norveškoj početkom ove godine, hrvatski su rukometni reprezentativci postali nacionalni ponos i uzor mnogim mladim sportašima koji kreću njihovim stopama.

Agrokor generalni sponzor Hrvatskog rukometnog savezaUlaganje u mlade sportaše i pružanje pomoći koja im je potrebna na putu njihovog profesionalnog razvoja jedna je od temeljnih odrednica i značajki društveno odgovornog poslovanja Agrokor koncerna. Vrhunski sportski rezultati plod su dugog niza godina napornih treninga i odricanja, za koje je nužna financijska pomoć. Upravo se u tom segmentu razvila snažna povezanost Agrokora i sporta, što najbolje potvrđuje i ova suradnja, kao jedna od najdugovječnijih i najjačih sponzorskih suradnji Hrvatskog rukometnog saveza. ''Uz sve svoje sportske uspjehe ponosimo se i time što je najveća i najjača hrvatska tvrtka Agrokor uz rukomet i rukometni savez te što će nas i nadalje podržavati poboljšavajući uvjete za rad i dolazak novih zlatnih rukometaša. Nadamo se da smo svojim dosadašnjim uspjesima doprinijeli tome da naš najveći sponzor bude ponosan na nas'' izjavio je na današnjem potpisivanju sponzorskog ugovora čelnik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran.

www.hrs.hr