Novosti

Agrokor jedan od partnera humanitarne akcije "A bebe...?"

Agrokor je jedan od partnera humanitarne akcije "A bebe...?" kojom će se od 17. listopada 2005. godine do 15. siječnja 2006. godine prikupljati sredstva za obnovu Referentnog centra za dijabetes u trudnoći pri Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

Cilj ove dobrotvorne akcije jest obnova i proširenje odjela Referentnog centra koji se nalazi u prostorima sagrađenim još 1918. godine, a koji su potpuno neprimjereni brizi za dijabetičke trudnice. Ovaj Centar zbrinjava gotovo 90 posto svih dijabetičkih trudnoća u Hrvatskoj.

Akciju su na konferenciji za novinare predstavili u ime nositelja, Hrvatskog perinatalnog fonda, predsjednica prof. dr. Marina Ivanišević te u ime partnera akcije Ivica Todorić, predsjednik Agrokor koncerna, Ninoslav Pavić, predsjednik Uprave EPH, Mirko Galić, ravnatelj HRT-a i Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave Hrvatskih telekomunikacija.

Osim prikupljanja sredstava za obnovu odjela, ovom akcijom će se postići i senzibiliziranje javnosti za probleme dijabetesa u trudnoći.

Prikupljanje sredstava odvijat će se pozivom na humanitarni telefonski broj 060 90 00, putem kojeg se donira 5 kn (u iznos nije uključen PDV), uplatom na žiroračun Zagrebačke banke 2360000-1101589169 te prodajom vrećica s oznakom akcije u svim Konzumovim prodavaonicama.