Novosti

Agrokor nastavlja pružati pomoć poplavljenim područjima

donacija_agrokor.jpg

Kompanije Agrokor koncerna doniraju pola milijuna kuna prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština

Slijedom informacije o nedostatku hrane na poplavljenim područjima, Agrokor je promptno reagirao i angažirao svoje interne resurse kako bi istog dana otpremio novu pošiljku hrane obiteljima na područje Županje. Nakon pružanja pomoći i doniranja sredstava stanovnicima poplavljenih područja Hrvatske tijekom prošle godine, Agrokor koncern i kompanije članice nastavljaju slati nove količine prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština na područja koja još uvijek osjećaju posljedice te elementarne nepogode. Zbog trenutno naglašene potrebe za hranom, Konzum, Jamnica, PIK Vrbovec i Zvijezda današnjom pošiljkom dostavljaju 34 palete prehrambenih i higijenskih proizvoda, dok je Ledo osigurao 2 tone zamrznutog povrća i ribe. Ukupna financijska vrijednost donacije iznosi pola milijuna kuna.

Koordinacijom Agrokora s Crvenim križem Županja, navedene količine danas će kamionima biti dostavljene u Županju u skladište Crvenog križa, nakon čega će biti distribuirane obiteljima sukladno popisu Crvenog križa. Kao najveća hrvatska kompanija, Agrokor i njegove članice nastavit će pružati pomoć stradalom stanovništvu naše zemlje. 

 

Dosadašnji angažman Agrokora u pružanju pomoći poplavljenim područjima:

Konzum u suradnji s Crvenim križem pomaže poplavljenim područjima Hrvatske

Agrokor koncern sa svojim članicama do sada donirao preko 6 milijuna kuna, donacije se nastavljaju

U prva dva dana u Konzumovim trgovinama građani donirali više od 300 paleta robe za pomoć poplavljenim područjima u Hrvatskoj

Završena je prva faza akcije "Pomozimo zajedno"