Novosti

Agrokorova potpredsjednica Ljerka Puljić prema izboru ESM-a među nagrađenim poslovnim ženama godine

Danas je u Londonu u organizaciji European Supermarket Magazina (ESM) i Institute of Grocery Distribution (IGD) održana dodjela nagrada najuspješnijim poslovnim ženama u Europi za izvrsnost u sektoru hrane i maloprodaje.

Agrokorova potpredsjednica Ljerka Puljić prema izboru ESM-a među nagrađenim poslovnim ženama godineESM je vodeći paneuropski časopis o maloprodaji koji čitaju vodeći ljudi iz sektora hrane i maloprodaje, a IGD je ekspert u industriji hrane i maloprodaje. Njihove su nagrade namijenjene dinamičnim poslovnim ženama na vodećim pozicijama u ovome sektoru.Nakon nekoliko mjeseci vijećanja tim sudaca na čelu s Joanne Denney-Finch, predsjednicom Uprave IGD-a, u suradnji s nizom vodećih europskih novinara i izdavača, odabrao je 20 pobjednica.Ovim se priznanjem gđa Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora za Strategijske poslovne grupe i marketing te Poslovnu grupu Poljoprivreda, koja se u Agrokoru od 1994. godine bavi i hranom i maloprodajom, svojim doprinosom našla u društvu 20 vodećih europskih poslovnih žena u sektoru hrane i maloprodaje u 2010. godini.

Ova nagrada ujedno je i veliko priznanje kompaniji Agrokor, najvećoj kompaniji u Adria regiji, čiji su napori uloženi u postizanje vrsnosti i najbolje prakse prepoznati i u širim razmjerima, ali i još jedna potvrda sposobnosti njegova menadžmenta, koji je znao odabrati ispravnu strategiju te njenom dosljednom provedbom konsolidirati poslovanje i učvrstiti vodeću poziciju kompanije u regiji te se čvrsto etablirati i kao istaknuti pripadnik industrije u europskim okvirima.