Novosti

Agrokoru i njegovim kompanijama pripale brojne nagrade na 73. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Ovogodišnji nastup Agrokor koncerna i njegovih kompanija članica na sajmu u Novom Sadu bio je izuzetno uspješan, ne samo po brojnim posjetama i prezentacijama održanim na štandu, nego i po nizu nagrada i priznanja.

Korporativni nastup Koncerna kao i novi izložbeni prostor Agrokora, koji je dizajnirao Predrag Zagorac, dizajner Agrokorova studija, a koji je predstavljen po prvi puta ove godine, dobio je NAGRADU ZA DOBAR DIZAJN.

Svježi krem sir ABC iz Belja postao je ovogodišnji ŠAMPION KVALITETE Novosadskog sajma u kategoriji sireva i sirnih namaza, dok je topljeni sir Buco osvojio dvije ZLATNE i dvije SREBRNE medalje.

Kompanija Jamnica dobila je ZLATNI PEHAR kao APSOLUTNI ŠAMPION U VODAMA, dok su gazirana voda Jamnica i izvorska voda Jana osvojile ZLATNE MEDALJE ŠAMPIONA KVALITETE.

VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR pripao je, kao vrhunsko priznanje, kompaniji Frikom, čiji je sladoled Cmok postao APSOLUTNI ŠAMPION KVALITETE. Frikomovi proizvodi osvojili su i VELIKE ZLATNE MEDALJE, zatim ZLATNE MEDALJE te nekoliko SREBRNIH MEDALJA, kao i posebna priznanja za funkcionalnost proizvoda.