Novosti

Baloni izvrsnosti poletjeli su visoko u nebo

baloniizvrsnosti.jpg

Proglašeni su najbolji voditelji u Mercatoru 2015. godine, Nagrade Mercator su podijeljene!

Na prigodnoj svečanosti koju je Mercator organizirao, u veličanstvenom ambijentu Ljubljanskog dvorca svečano su proglašeni najbolji voditelji 2015. godine i podijeljene ovogodišnje Nagrade Mercator. Visoko nad gradom, unutar zidina dvorca i u nazočnosti najvišeg rukovodstva Mercatora, okupili su se najbolji među najboljima: voditelji čiju su izvrsnost potvrdili kako suradnici, tako i rukovodstvo te one naše suradnice i suradnici koji su si natprosječnim radom i oličenjem vrijednosti Mercatora, zaslužili najviše priznanje zaposlenicima u kompaniji - Nagrade Mercator.

Događaj je protekao u znaku poruke iz slikovnice Ele Peroci ''Moj kišobran može biti balon'', koja se može parafrazirati i na sljedeći način: Ako uistinu vjeruješ, može se ostvariti. Sa šeširom izvrsnosti možeš poletjeti visoko u nebo i svojim djelima dosegnuti neslućene visine. Nešto slično su u velikoj mjeri uspjeli i ovogodišnji dobitnici.

Najboljim voditeljima i dobitnicima Nagrade Mercator u ovoj svečanoj prilici, obratio se predsjednik uprave Toni Balažič. Naglasio je da su najbolji suradnici, dobitnici priznanja i nagrada oni koji ostavljaju trag. To su oni koji su spremni prilagođavati se svakodnevnim okolnostima poslovanja i koji se ne boje promjena, nego na njih konstruktivno reagiraju. Svim dobitnicima se zahvalio za dobar rad i čestitao im na uvrštavanju u najbolje.
Priznanje Najbolji šef ove godine je primilo 13 naših suradnica i suradnika, a časni naziv zaslužila je Irena Žilič iz Marketa 19 Livade Izola.

Irena Žilič s predsjednikom uprave Tonijem Balažičem i članom uprave Igorom Marošom