Novosti

Belje i PIK Vrbovec osvojili nagradu Odabrani Proizvod godine

proizvodgodine2.jpg

Odabrani Proizvod godine prestižna je nagrada čije dobitnike biraju potrošači temeljem istraživanja jedne od najvećih svjetskih istraživačkih tvrtki ACNielsen, a dodjeljuje se proizvodima koji su najviše impresionirali svojom funkcionalnošću i inovacijama. Ove je godine po prvi puta izbor organiziran u Hrvatskoj, a potrošači su birali svoje favorite među 65 proizvoda u 21 kategorija. Partner projekta, trgovački lanac Konzum, na policama svojih prodajnih mjesta označit će odabrane proizvode godine i omogućiti svojim kupcima kupnju najboljih proizvoda koje su odabrali potrošači.

ABC svježi krem sir tvrtke Belje proglašen je pobjednikom u kategoriji sirnih namaza među proizvodima iz Hrvatske nakon što je ranije ove godine isto priznanje dobio i od slovenskih potrošača (Izbran Produkt leta). Tajna njegovog uspjeha je u jednostavnosti, budući da se proizvodi od samo tri prirodna sastojka – mlijeka, vrhnja i malo morske soli, bez umjetnih dodataka i konzervansa, što potrošačima garantira konstantnu visoku kvalitetu. „Veliko je priznanje i čast biti proglašen najboljim u svojoj kategoriji. Ovime nastavljamo niz nagrada i priznanja koje ABC svježi krem sir redovno osvaja. Zahvaljujemo organizaciji projekta i s ponosom ćemo nositi oznaku Odabrani proizvod godine“, izjavio je Davor Bošnjaković, direktor Belja.

Cijela paleta narezaka PIK Vrbovca nagrađena je u kategoriji mesnih proizvoda.  PIK naresci ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a također imaju i smanjen udio soli od 25%. „Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova te poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK Vrbovec prepoznatljiv je brend i tržišni lider u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje i ova nagrada. Tržište pozitivno reagira na uvedene inovacije i cijeni PIK Vrbovec kao partnera kojem je moguće vjerovati, a ovakve nagrade na temelju odabira potrošača svakako su motiv koji nas pokreće.“, izjavila je prilikom preuzimanja nagrade Tihana Vujčić, direktorica marketinga PIK Vrbovca.