Novosti

Dvije nove KOZMO drogerije u Zagrebu

Danas u 10 sati otvorene su, uz niz atraktivnih prigodnih događanja za kupce, dvije nove KOZMO drogerije u Zagrebu. Nove KOZMO prodavaonice otvorene su na prvom katu Konzumovih trgovačkih centara: Konzum maxi u Sopotu, Turinina bb i Super Konzum u Španskom, Ljubljanska avenija 108. Prodavaonice nude više od 6.000 artikala iz asortimana "zdravlja i ljepote", uključujući renomirane svjetske i domaće proizvode za njegu i uljepšavanje lica i tijela, njegu beba, brojne proizvode za očuvanje zdravlja i vitalnosti, te dekorativni asortiman

Radno vrijeme KOZMO drogerije u Sopotu je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 21.00 te subotom od 8.00-18.00. KOZMO drogerija u Španskom bit će otvorena od 8.00 do 21.00 svakim radnim danom i subotom, te nedjeljom od 8.00 do 13.00.

KOZMO drogerije nova su odredišta zdravlja i ljepote, a nastale su kao rezultat odgovaranja na potrebe i interese potrošača koji su sve svjesniji važnosti brige o svom izgledu i vitalnosti. Do sada su već otvorene KOZMO drogerije u Zagrebu, Splitu i Makarskoj. Nakon današnjeg dvostrukog otvorenja u Zagrebu, u planu je otvorenje još četiri nove KOZMO drogerije u Hrvatskoj do kraja godine.