Novosti

Filip Mutić novi član Uprave Leda zadužen za financije

Na sjednici održanoj 17. prosinca 2018. godine, Nadzorni odbor Leda donio je odluku da od 1. siječnja 2019. godine funkciju člana uprave Leda zaduženog za financije preuzima gospodin Filip Mutić. Mutić u Ledo dolazi iz Atlantic grupe gdje je u operativnim kompanijama Atlantic grupe unutar Adria regije radio na poslovima strateškog financijskog upravljanja, kontrolinga i IT-a. Svoje je poslovno iskustvo, između ostalog, gradio u međunarodnim tvrtkama za financijski menadžment i savjetovanje PWC i Deloitte u Hrvatskoj i regiji, radeći na složenim financijskim i akvizicijskim projektima. Posjeduje ACCA i ASA certifikate.

Takav karijerni put donio mu je veliko iskustvo u organizacijskom vođenju i timskom radu te građenju internih i eksternih partnerskih odnosa. U Ledu će na poslovima zaduženim za financije zamijeniti gospođu Ankicu Slobođanac, koja je dala ostavku te u kompaniji, do odlaska u mirovinu, ostaje kao savjetnica i ‘mentorica-suradnica’ kolegi Mutiću.

Njegov fokus će biti unapređenje procesa poslovno-financijskog planiranja, korporativnog upravljanja i izvještavanja kao i upravljanja rizicima.