Novosti

Grandissimo - strast za sladoledom!

Grandissimo grupa obogaćena je ove godine s 5 novih, izvrsnih i neobičnih okusa kojima se Ledo opravdano dokazuje kao predvodnik kvalitete i inovativnosti.

Grandissimo - strast za sladoledom!Grandissimo Brownies & Cookies je krem sladoled s kakaom i vanilijom obogaćen izvrsnim komadićima Brownies kolača iCookies-a, čokoladnim sosom i komadićima bijele i mliječne čokolade.

Grandissimo - strast za sladoledom!Grandissimo marelica & biskvit novi je voćni desert s marelicom i biskvitom, obogaćen komadićima marelice i sosom od marelice.

Apsolutna novost su proizvodi u grupiGrandissimo Selection u kojima su odabrani vrhunski i neobični okusi s premium sastojcima, a dodatno su obogaćeni s čak 40% više sosa.

Grandissimo - strast za sladoledom!U toj novoj grupi ponosno predstavljamoTruffles, krem sladoled kakao s komadićima trufflesa i lješnjaka te krem sladoled od bijele čokolade i lješnjaka, obogaćeni čokoladnim sosom i mini pralinama od čokolade i bijele čokolade punjene karamelom.

Grandissimo - strast za sladoledom!Cheesecake & malina sladoled je od maline s komadićima maline i sladoled okusa kolača od sira s komadićima biskvita, obogaćen malinovim sosom i komadićima graham crunchyja.

Grandissimo - strast za sladoledom!Treći okus jeTorta od čokolade i lješnjaka s orasima,fantastična kombinacija krem sladoleda od oraha s komadićima oraha te krem sladoleda čokolada/lješnjak obogaćenog sosom od čokolade/lješnjaka i srcolikim komadićima bijele čokolade.

Grandissimo je ove godine jednostavno neodoljiv!

www.ledo.hr