Novosti

Jamnica dobitnik certifikata 'Poslodavac Partner'

Dana 24. siječnja 2006. u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu dodijeljeni su drugi po redu certifikati 'Poslodavac partner' za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Jamnica d.d. jedna je od eminentnih hrvatskih tvrtki dobitnika ovog prestižnog certifikata koji omogućuje tvrtkama dobitnicima prednost na tržištu rada u privlačenju najboljih radnika.

Povodom dodjele certifikata Ivica Sertić, predsjednik Uprave Jamnice d.d, izjavio je:"Poslovni uspjesi JAMNICE rezultat su, između ostalog, kontinuiranog rada na razvoju ljudskih potencijala naše kompanije, jer smo svjesni da su zaposlenici naša trajna usporedna prednost i pokretači novih postignuća. Stoga smo na ovaj certifikat posebno ponosni i vidimo ga kao priznanje za dosadašnje rezultate, ali i kao obvezu da u budućnosti razvijamo još više standarde kvalitete u upravljanju našim ljudskim potencijalima."

Pokretači projekta su MojPosao i Selectio, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje ljudskim resursima, a s ciljem promocije važnosti kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima u poslovnim i drugim organizacijama uz istovremeno nagrađivanje najboljih.