Novosti

Jamnica generalni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije

rukomet_hrvatska_sponzor_jamnica.jpg

Jamnica d.d. sklopila je s Hrvatskim rukometnim savezom ugovor o sponzorskoj suradnji kojim je postala glavni partner hrvatske rukometne reprezentacije. Kao vodeća kompanija u proizvodnji  mineralnih voda Jamnica d.d. odlučila se priključiti najboljem i najuspješnijem hrvatskom sportskom kolektivu te će kroz sljedećih godinu dana biti generalni sponzor Hrvatskom rukometnom savezu.

Prilikom predstavljanja sponzorske suradnje predsjednik Uprave Jamnice, Ivica Sertić naglasio je kako je podrška Hrvatskom rukometnom savezu logičan izbor. „Izuzetno cijenimo kvalitetu i timski rad, to je princip koji koristimo u našem poslovanju. Upravo smo tim principima i postigli da je danas Jana prisutna u preko 20 zemalja svijeta i na taj način postala ponos Hrvatske, kao što je i hrvatski rukomet već puno puta dokazao da je na svjetskom nivou i da teži vrhunskim rezultatima, a muška rukometna reprezentacija zbog toga i jest najuspješnija sportska momčad u Hrvatskoj i sportski brend s kojim se uistinu možemo ponositi. Naša Jana „Voda s porukom“ poznata je i po svom humanitarnom djelovanju, ali i pružanju podrške vrhunskim sportašima, pa tako prepoznajemo i vrijednost rukometne reprezentacije, koja je godinama veliki rasadnik talenata, što rezultira vrhunskim sportskim ostvarenjima. Kako bi se i dalje nastavio ovaj trend, odlučili smo podržavati rad rukometnog saveza i naših profesionalnih sportaša da i u narednim godinama ostanu u samom vrhu svjetskog rukometa i da se zajedno s njima svi zajedno veselimo novim pobjedama. Sretni smo što možemo sudjelovati u takvoj misiji i biti jedan od društvenih subjekata koji podržava razvoj ovoga sporta“ istaknuo je Ivica Sertić.

Na potpisivanju sponzorskog ugovora pored predsjednika Uprave Jamnice Ivice Sertića, predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza Sandija Šole i potpredsjednika HRS-a Zorana Gopca bili su nazočni i izbornik Hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža te igrači muške rukometne reprezentacije. Nakon potpisivanja ugovora o generalnom sponzorstvu predstavljeni su i novi dresovi hrvatske muške rukometne reprezentacije koje će tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru krasiti logotip Jana na prsima.