Novosti

Jamnica i Sensation osvojile zlatne medalje

Jamnica_i_Sensation1.jpg

Jamnica je proglašena najboljom gaziranom, a Sensation Asia najboljom gaziranom vodom s okusom

Na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015. u konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država, prirodna mineralna voda Jamnica je osvojila zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi.

Jamnica je još jednom i u Europi dobila vrijedno priznanje za svoju vrhunsku kvalitetu i okus te pokazala zašto je u Hrvatskoj obožavaju i piju još od davne 1828. godine. Nakon prestižnog priznanja EUSCAR i iTQi Superior Taste Awards, koju dodjeljuje vodeća nezavisna organizacija kuhara i somelijera te Quadal, Superbrands i BestBuy nagrada, ovo je još jedno u nizu priznanja koje je naša najpoznatija gazirana mineralna voda dobila u međunarodnim ocjenjivanjima.

Istovremeno je okusom, koji je oduševio ocjenjivački sud, Sensation limeta-kiwano osvojio zlatno odličje u kategoriji gaziranih mineralnih voda s okusom. Ovo senzacionalno piće posebno je po tome što ima smanjeni udio šećera i nema konzervansa, a osvajanjem prestižne nagrade nam je pokazao još jedan način kako se razbija monotonija.

Međunarodni ocjenjivački žiri čini 50 profesionalaca iz 15 zemalja Europe i cijelog svijeta. Posebno značajno je da su svi proizvodi bili testirani od strane žirija metodom slijepog kušanja, što nagrađenim Jamnici i Sensationu, ali i ostalima daje dodanu vrijednost.

Jamnica i Sensation ostvarili su još jedan trijumf kojim su ponovo dokazali svoju kvalitetu u oštroj međunarodnoj konkurenciji.