Novosti

Karisma Hotels Adriatic novi vlasnik Hotela Koločep

Hoteli Koločep d.d. su putem javne dražbe održane na Trgovačkom sudu u Dubrovniku dobili novog vlasnika te je 88% dionica Hotela Koločep d.d. kupila grupacija Karisma Adriatic Hotels d.o.o. (KHA). Postignuta vrijednost na javnoj dražbi jest 36.435,620,00 kuna, a u cijelosti je jednaka vrijednosti od samih početaka procesa.

Karisma Hotels Adriatic novi vlasnik Hotela Koločep

„Iznimno smo zadovoljni što Karisma Hotels Adriatic postaje vlasnik Hotela Koločep, osobito iz razloga što ovo znači novi početak za hotele kojima je izgledno prijetio stečaj. Od Koločepa ćemo stvoriti vrijedan turistički projekt koji će imati iznimnu korist kako za hrvatski turizam i gospodarstvo tako i za lokalnu zajednicu“, izjavio je slijedom javne licitacije direktor Karisma Hotels Adriatic, Marinko Benić. Preuređenje objekata u portfelju Hotela Koločep očekuje se sa završetkom tekuće sezone odnosno u postesezoni.

Karisma Hotels Adriatic d.o.o. predstavlja zajedničku kompaniju poslovnih grupacija Karisma Resort International, putničke kompanije TUI Travel PLC i Agrokora d.d. Više podataka o ovomstrateškom partnerstvu dostupno je putem poveznice.