Novosti

Karisma preuzima upravljanje crnogorskim resortom Ruža vjetrova

Ruža Vjetrova - 1200.jpg

Karisma Adriatic širi svoje poslovanje i u Crnu Goru

U Dobrim Vodama, u općini Bar u Crnoj Gori potpisan Ugovor o Upravljanju između društva Karisma Adriatic i resorta „Ruža Vjetrova“, standarda 4 zvjezdice. Ugovor o upravljanju potpisao je Veljko Ostojić , direktor društva Karisma Adriatic, te Jovo Milić ispred resorta „Ruža Vjetrova“ kao izvršni direktor. Ovim ugovorom Karisma Adriatic preuzima od 2017. godine upravljanje nad resortom Ruža Vjetrova.

 „Potpisom ovog ugovora Karisma Adriatic širi svoje poslovanje nakon Hrvatske i na Crnu Goru. To je dio našeg jasnog cilja da u narednom razdoblju u svom portfelju imamo 5.000 soba. Zahvalio bi vodstvu Ruže Vjetrova što su prepoznali kvalitetu koju svojim međunarodnim iskustvom i znanjem donosi grupacija Karisma Adriatic, te iskreno vjerujem da ćemo potpisom ovog ugovora zajedno napraviti još jedan iskorak da se ne samo ovaj resort, nego i cjelokupno regija kvalitetnije pozicionira na svjetskoj turističkoj karti.“  istaknuo je Ostojić.

Resort "Ruža Vjetrova" nalazi se na prostoru od 40.000 m², a raspolaže s 106 soba i apartmana, 2 bazena, 2 restorana i 2 bara, 2 teniska terena te dječjim igralištem i mini-zoo vrtom, kao i 500 ležaljki okruženo netaknutom prirodom. U planu su i daljnje investicije i širenje kapaciteta za sezonu 2018.

Također, potpisan je i ugovor s francuskim turoperaterom Look Voyages, na razdoblje od  3 godine s opcijom produženja ugovora na dodatne 2 godine. Navedenim ugovorom osigurava se visoka popunjenost Ruže Vjetrova te produžuje razdoblje poslovanja resorta. Look Voyages prepoznatljiv je na tržištu sa svojim proizvodom “Club Lookea”,  a kojega karakterizira fokusiranost na obitelji (family resorts) i all-inclusive usluga, uz bogatu ponudu aktivnosti i zabave s posebnim naglaskom na djecu. Club Lookea posluje u ukupno 44 hotela diljem svijeta od Europe, Afrike, Azije do Karipskih otoka. 

„Karisma Adriatic u svom portfelju u Hrvatskoj ima 3 couples resorta na području Dubrovnika i Makarske, a s ovim resortom širimo svoju ponudu i na obiteljske (family) resorte. Uz to u tijeku je priprema kompletne rekonstrukcije Hotela Plat kao najveća investicija Karisme Adriatic kojom će se ponuda Dubrovačke regije obogatiti za više 500 soba standarda 5*.“, najavio je Ostojić i dodao da Karisma Adriatic u svom poslovanju uvijek stavlja naglasak na odgovornost prema lokalnom stanovništvu i suradnji sa lokalnom zajednicom.

Također iz grupacije Karisma Resorts International (KRI) istaknuto je da uz prvi Nickelodeon Hotel i novi Sensatori Hotel koji su otvoreni u Dominikanskoj Republici početkom godine, planiraju i daljnje širenje kapaciteta KRI-a i to otvaranjem prvih vila iznad vode na prestižnoj Maroma plaži u Meksiku kao i otvaranje 3 dodatna hotela na Jamajci.