Novosti

King Extra i Maximo - novi okusi

King Extra Panna Cotta Malina

King Extra i Maximo - novi okusiLjubitelji poslastica od panna cotte ili maline oduševit će se novim kremastim okusom Kinga protkanim komadićima osvježavajuće maline te obavijenim hrskavom bijelom čokoladom.Nježan i profinjen okus panna cotte protkan umakom od sočne maline čini ovaj sladoled najboljim izborom kada se zaželite voćnog osvježenja i bogate harmonije okusa, mirisa i tekstura.Priuštite si kraljevski tretman i uživajte u bajkovitom osjećaju koji vam pruža King – kralj užitka.

Maximo Badem

King Extra i Maximo - novi okusiNeodoljivi okusi badema i čokolade međusobno su povezani bogatim badem umakom te čine ovaj sladoled apsolutno jedinstvenim i neponovljivim iskustvom.Inovativan izgled i savršen doživljaj Maximo badema krije se u spiralnom sljubljivanju dva sladoledna okusa u jednom kornetu.Oduševit će sve sladokusce i ispuniti očekivanja najzahtjevnijih sladoledoljubaca te postati vaš prvi izbor za slatki užitak. Ovaj inovativni sladoled, prava je fantazija čarobnih i moćnih okusa, koji će vam vrlo brzo pomutiti pamet i zavrtjeti glavom.

Maximo Jogurt - Šumsko voće

King Extra i Maximo - novi okusiOsvježavajući jogurt sa sočnim središtem od šumskog voća i bogatim neodoljivim preljevom od bobičastog voća čini Maximo kornet pravim hedonističkim iskustvom.Opustite se uz neodoljivi užitak sladolednog korneta i nagradite svoja nepca slatkom čarolijom. Odličan je izbor za sve ljubitelje profinjenih sladolednih poslastica, koji uživaju u neponovljivom Ledo iskustvu.Uljepšajte svoj dan posebnim doživljajem te se prepustite fantaziji protkanoj nezaboravnim okusima jogurta i šumskog voća.