Novosti

Koncern Agrokor, TUI Travel i Karisma Resort International postali strateški partneri

KarismaHotelAdriatic.jpg

U Dubrovniku je potpisan sporazum o ulasku TUI TRAVEL PLC (TUI TRAVEL), najveće svjetske putničke kompanije, u strateško partnerstvo s Karisma Hotels Adriatic d.o.o.. KHA predstavlja zajedničku kompaniju poslovnih grupacija Karisma Resort International iz Meksika, lidera u hotelskom menadžmentu, koja u svom portfelju ima zavidnu kolekciju nagrađivanih hotela; Agrokora d.d., najveću kompaniju u Adria regiji a ujedno i vodeću u djelatnostima u kojima posluje na tržištima Središnje i Istočne Europe, a od danas i TUI TRAVEL-a.

Marinko Benić, direktor Karisma Hotels Adriatic istaknuo je važnost partnerstva respektabilnih međunarodnih kompanija u ovom regionalnom poslovnom udruživanju. „Naš fokus bit će na dodatnom turističkom razvoju regije i upravo zahvaljujući partnerstvu s vodećim turističkim brendovima poput TUI Travela donosimo poslovnu novinu poput nove vrste diferenciranih proizvoda u turizmu kao što je koncept Couples Hotela“, izjavio je g. Marinko Benić.

Neil Evans, direktor TUI Travel Hotels & Resorts izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma i naglasio potencijal Hrvatske kao značajne turističke destinacije. TUI Travel, koji je već prisutan u 180 zemalja svijeta i s 30 milijuna zadovoljnih putnika svake godine, hrvatskom turizmu donijet će novi segment gostiju, koji dosad nije bio prisutan na hrvatskom tržištu te planira značajno povećati broj  gostiju sa sadašnjih 150.000.