Novosti

Konzum d.o.o. Sarajevo sponzor Rukometnog saveza BIH

Konzum-BiH-Rukometni-savez.jpg

Konzum d.o.o. Sarajevo ponosni je sponzor Rukometnog saveza BiH. Jednogodišnji ugovor o sponzorstvu u Zenici su potpisali Adnan Šteta, izvršni direktor tradinga u Konzumu d.o.o. Sarajevo i Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Ovim ugovorom vodeći maloprodajni lanac u BiH postao je generalni sponzor Rukometne reprezentacije BiH, koja kreće u kvalifikacije za plasman na Europsko prvenstvo.

Podrškom rukometašima, Konzum nakon nogometa i košarke želi nastaviti unapređivati sport u BiH, podržati razvoj mladih talenata, ali i promovirati BiH u najboljem svjetlu.

„Mi kao savez pokušavamo osigurati sredstva i stvoriti ambijent u kojem će naši rukometaši imati sve uvjete za rad kao u drugim europskim zemljama. Jako je teško naći nekoga tko hoće ulagati u sport i ovim putem se zahvaljujem Konzumu koji je prepoznao naš trud“, istakao je Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Bosna i Hercegovina je država s bogatom rukometnom povijesti. Ovo je sport koji u posljednje vrijeme sve češće uveseljava građane BiH, pa s pravom zaslužuje i punu podršku Konzuma. Ovom suradnjom, Konzum će prije svega graditi svoju prijateljsku vezu s rukometnom reprezentacijom BiH, ali i podržavati rukometaše koji svojim primjerom i rezultatima s pravom predstavljaju uzor mladim generacijama.

„Podrška sportu je važan segment društveno odgovornog poslovanja Konzuma i presretni smo što ćemo na ovaj način doprinijeti daljnjem razvoju rukometa u BiH.“, naglasio je Adnan Šteta.