Novosti

Konzum, Jana, Ledo i PIK partneri hrvatske nogometne reprezentacije

HNS.JPG

Danas je u prostorima Agrokor koncerna potpisan jednogodišnji ugovor o sponzorstvu kompanija i brandova Agrokor koncerna; Konzum, Jana, Ledo i PIK s Hrvatskim nogometnim savezom. Ugovor kojim se nastavlja dugogodišnja suradnja kompanija Agrokor koncerna i Hrvatskog nogometnog saveza, potpisali su predsjednik Agrokor koncerna g. Ivica Todorić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza g. Davor Šuker.

„Podrška sportu važan je segment društveno odgovornog poslovanja Agrokora. Naši sportaši svojim primjerom i rezultatima s pravom su uzor mladim generacijama i stoga zaslužuju našu pažnju i podršku. Kompanije Agrokora podržavaju razvoj mladih potencijala, kako u poslovnom svijetu, tako i u sportu. Stoga će s velikim zadovoljstvom biti podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na nadolazećem velikom svjetskom natjecanju. Sam plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo veliki je uspjeh i snažna promocija hrvatskog sporta i države,  vrijedna pažnje i divljenja. Stoga nam je čast biti uz naše dečke u Brazilu  i bodriti ih na putu do još jednog velikog rezultata“ – izjavio je ovom prilikom g. Ivica Todorić, predsjednik Agrokor koncerna. 

G. Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza istaknuo je: "Sretan sam što smo ovim ugovorom ponovno spojili dvije svjetski priznate organizacije. Agrokor na gospodarskom, a HNS i hrvatska reprezentacija na sportskom polju ostvaruju vrhunske rezultate, pa je logično da zajedno idemo u nove pobjede. Zahvaljujem g. Todoriću i Agrokoru na povjerenju, a ne sumnjam da ćemo tu podršku opravdati svojim igrama i rezultatom već na Svjetskom prvenstvu u Brazilu." 

Sponzoriranje sporta dio je dugoročne strategije društveno odgovornih aktivnosti Agrokora. Mnogi brandovi Agrokorovih kompanija usko su vezani uz najpopularnije sportove u Hrvatskoj. Agrokor ima uspješnu dugogodišnju suradnju s mnogim hrvatskim sportskim savezima, a podržava i mnoge sportske klubove u Hrvatskoj i regiji te brojne sportske događaje. Dugogodišnju uspješnu suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom, Agrokor je započeo 2007. godine.