Novosti

Konzum u suradnji s Crvenim križem pomaže poplavljenim područjima Hrvatske

Konzum je uspostavio suradnju s Hrvatskim Crvenim križem u želji da odgovori na što veći broj upita za pomoć. S obzirom na to da Crveni križ raspolaže najrelevantnijim informacijama o potrebama stanovništva poplavljenih područja, na ovaj način sva će pomoć biti usmjerena točno onamo gdje je u tom trenutku najpotrebnija.

Konzumova velika distribucijska i logistička mreža ovom prilikom stavlja se u potpunosti na raspolaganje Hrvatskom Crvenom križu i svim građanima koji žele pomoći svojim donacijama. 

Prvenstveno su potrebni svi higijenski proizvodi, proizvodi za čišćenje, pelene za djecu i odrasle, posteljina, ručnici te muško i žensko rublje i odjeća, prehrambeni artikli s duljim rokom trajanja.

Tako će u svim Super i Maxi Konzum te pojedinim malim Konzum trgovinama (dvjestotinjak lokacija) biti uspostavljena prikupljališta svih robnih donacija građana, koje će Konzum promptno dostavljati direktno na lokacije poplavljenih područja u Hrvatskoj. 

Popis Konzumovih trgovina u koje možete donijeti svoju robnu donaciju, pronađite na ovoj POVEZNICI.

Agrokor koncern i sve njegove članice od početka aktivno sudjeluju u pružanju pomoći i doniranju najpotrebnijih sredstava za poplavljena područja Hrvatske, odgovarajući na direktne upite za pomoć. Sredstva će se i dalje nastavljati donirati, ali od danas isključivo kroz mrežu Crvenog križa radi optimalne distribucije i pomaganja najpotrebitijima. 

Ovim putem molimo da se svi budući upiti upućuju na e-mail adresu Hrvatskog Crvenog križa: donacije@hck.hr, koji će ih svrstavati po prioritetu i prosljeđivati Konzumu.

Zahvaljujemo ovim putem i svim zaposlenicima Agrokor koncerna koji su svih ovih dana aktivno dostavljali pomoć poplavljenim područjima Hrvatske.