Novosti

Ledo podiže ljestvicu inovacije u kategoriji sladoleda

ledo_banner.jpg

Mintel, jedna od najpriznatijih i najutjecajnijih globalnih kompanija za business intelligence nedavno objavila opsežan članak o kompaniji Ledo, vodećem proizvođaču i distributeru sladoleda i smrznute hrane u Hrvatskoj, ali i u čitavoj jugoistočnoj Europi.

U njemu je Ledo istaknut kao kompanija koja svoj tržišni uspjeh, ali i rastuću međunarodnu prisutnost, u velikoj mjeri temelji na kontinuiranim, globalno prepoznatim inovacijama u svojoj ponudi i poslovanju.

"Ovo je veliko priznanje za Ledo. Stvar je poslovnog prestiža biti makar spomenut u Mintelovim člancima, analizama, izvještajima, a mali broj kompanija u svijetu se može pohvaliti činjenicom da joj je Mintel posvetio cijeli članak. Stoga imamo puno razloga biti ponosni na ovaj članak jer njime se potvrđuje naš rad i trud kojima uvijek nastojimo podići ljestvicu malo više. Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo inovacije su ono što prepoznaju i naši brojni potrošači, ali i ovako važne institucije poput Mintela." istaknuo je Dario Vrabec, direktor marketinga Leda.

Cijelu vijest možete pronaći na Ledovim web stranicama.