Novosti

Ledo pokrenuo webshop za poslovne korisnike

ledo_banner.jpg

Usluga webshopa će poslovnim korisnicima omogućiti sveobuhvatan uvid u Ledovu ponudu te jednostavnije i brže naručivanje proizvoda, uključujući veću fleksibilnost njihove dostave

Ledo, najveći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane u Hrvatskoj, predstavio je 19. listopada novu uslugu - web shop namijenjen svojim poslovnim korisnicima.  Ova će usluga poslovnim korisnicima – poglavito onima iz segmenata hotelijerstva i ugostiteljstva (tzv. HoReCa kanal prodaje) – omogućiti sveobuhvatan uvid u Ledovu ponudu te jednostavnije i brže naručivanje proizvoda, kao i veću fleksibilnost dostave proizvoda u skladu s potrebama korisnika.

„Ledo pridaje veliku važnost svojim poslovnim korisnicima. Stoga kontinuirano poduzimamo aktivnosti usmjerene na unaprjeđenje kvalitete naše usluge ovom korisničkom segmentu i približavanje našeg poslovanja njihovim potrebama. U skladu s time, prije godinu dana smo pokrenuli newsletter za poslovne korisnike iz HoReCa kanala koji je izvrsno prihvaćen. Istraživanjem navika i potreba naših kupaca iz poslovnog segmenta saznali smo i da bi čak 60 posto njih željelo kupovati Ledove proizvode online. Upravo stoga im od sada nudimo mogućnost kupnje putem našeg web shopa, uvjereni da će prepoznati sve prednosti ovog načina kupnje i koristiti ih na obostrano zadovoljstvo“, izjavio je Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Ledo d.d.

Implementaciju webshopa provela je tvrtka mStart koja svoje bogato iskustvo temelji na poznavanju poslovnih procesa u srednjim i velikim tvrtkama u različitim djelatnostima, a posebno u poljoprivredi, proizvodnji, maloprodaji, veleprodaji, distribuciji, e-commerceu, platnom prometu i uslužnim djelatnostima. Jedan od glavnih izazova poslovanja današnjice je digitalizacija, informatizacija i optimizacija poslovnih procesa što uključuje i otvaranje novih kanala prodaje, a u tom segmentu mStart je tvrtka koja predvodi trendove na našem tržištu i u regiji.

Brojne mogućnosti za brže i efikasnije naručivanje proizvoda

Uz uštedu vremena posvećenog kupnji proizvoda, Ledo web shop korisnicima pruža brojne napredne mogućnosti. U njemu im je u svakome trenutku dostupan pregled cjelokupnog Ledovog asortimana, kao i dodatan uvid u trenutačnu ponudu artikala na akciji.  Funkcionalnosti odabira i naručivanja proizvoda putem web shopa korisnicima omogućuju uvid u cjelokupnu povijest njihovih narudžbi, pohranjivanje pojedine narudžbe kao podloge za buduće narudžbe – što dodatno pojednostavljuje proces naručivanja – kao i kreiranje te pohranu vlastitog popisa preferiranih artikala. Uz to, poslovni korisnici putem web shopa mogu sami odabrati vrijeme isporuke proizvoda koje im najviše odgovara. Sve funkcionalnosti Ledova web shopa korisnicima su dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Web shop se nalazi na adresi http://shop.ledo.hr/ te je, zahvaljujući primjeni responzivnog web dizajna (RWD) - koji podrazumijeva mogućnost prilagodbe web stranice različitim uređajima na kojima se pregledava - podjednako pogodan za korištenje putem stolnih, prijenosnih i tablet računala kao i putem mobilnih telefona.