Novosti

Martina Starčević na čelu Konzumovog strateškog projekta online trgovine KonzumKlik

Martina_Starcevic_2.jpg

Martina Starčević, direktorica Sektora online prodaje u Konzum kliku dala je intervju za internet portal Women in Adria u kojem se osvrće na svoj karijerni put, od studentice koja je tražila posao preko asistentice u category managementu, mjesta voditeljice kategorije pa do mjesta direktorice Konzumove online prodaje.


„Konzum mnogo ulaže u mlade talente, tako da prolazimo puno edukacija, najviše od internih stručnjaka, ali nam dolaze stručnjaci i iz drugih sektora. No Konzum jako puno ulaže i u edukacije van sustava, pa sam i ja zapravo bila polaznik poslovnih škola i različitih programa na koje me je Konzum slao i usmjeravao u skladu s mojim razvojem unutar firme", rekla je Martina Starčević, koja je i komentirala svoja poslovna iskustva u sklopu Konzum klik-a: „Ovo je projekt koji nisam mogla niti zamisliti. Kad mi je ovo ponuđeno, intenzivno sam razmišljala što to znači. Pogledala sam svoje ponašanje, jer već godinama kupujem online i kad sam vidjela da sam sama promijenila svoje navike, vidjela sam da se svijet mijenja, da će to biti nešto važno u budućnosti. Imam osjećaj da sam u zadnjih 6 mjeseci naučila stvari s kojima na nekim drugim pozicijama ne bi imala nikad doticaj. Ovo je prilika koja se ne propušta”.


Što je Martina  rekla o svojim počecima u Konzumu, edukacijama, radu i vrijednom iskustvu stečenom u Konzumu, o specifičnostima raznih sektora , kao i o najnovijem izazovu na čelu nove i poboljšane Konzumove Internet trgovine - Konzum klik možete pročitati u intervjuu

(Izvor: Women in Adria)